Gyűrűk Ura kártyajátékot kapunk 2018 első felében

Új free-to-play kihívó érkezik a városba. 

Azt már tudjuk egy ideje, hogy ha kártyajáték, akkor szinte kizárólag a Hearthstone és az Elder Scrolls Legends jöhet szóba, ugyanis ezek mellett nemigazán volt eddig olyan cím, ami ki tudott volna emelkedni a tömegből. Nagy szerencsénkre a Gyűrűk Ura franchise köszöni, jól érzi magát, hiszen az utóbbi években kaptunk mérsékelten kellemes Hobbit filmeket, jött, látott és győzött a Shadow of Mordor játék és most úgy néz ki, hogy az Amazon által dédelgetett sorozat mellett egy káryajátékot is kapni fogunk, méghozzá 2018 első felében.


Ugyebár a Fantasy Flight Games kártyajátéka már jóideje köztünk van, ami alapján készül a The Lord of the Rings -Living Card Game. A várhatóan jövő év első hónapjaiban érkező játék első körben korai hozzáférésű változatot fog kapni, ami remek lehetőséget biztosít majd arra, hogy mihamarabb belevethessük magunkat a küzdelmekbe. 

Bár a játék free-to-play, azért természetesen kedvünkre bevásárolhatunk majd a nekünk tetsző lapokból. Apró érdekesség, hogy a készítők első körben az egyjátékos élményre kívánnak fókuszálni, de mellette nagy hangsúlyt fektetnek a kooperatív módra is. Ugyanakkor szinte biztosak vagyunk benne, hogy látva a Blizzard és a Bethesda kártyajátékának sikerét, itt sem kell majd sokat várni arra, hogy maximálisan ráfeküdjenek a többjátékos meccsek adta örömökre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!