Névtelen bejelentések miatt evakuálták a Dallas Convention Center-t

Névtelen bejelentések miatt evakuálták a Dallas Convention Center-t

Három nap alatt ez már a második eset, ami akadályozza a Major League Gaming versenyét. 

Mindig szörnyű érzés tölt el minket, amikor hasonló fenyegetéseket olvasunk, mint ami a napokban történt a Dallas Convention Centerben. Ráadásul elsőre a rendőrség szimpla blöffnek minősítette az esetet, ám a biztonsági előírások értelmében az egész létesítményt kiürítették, nehogy bármilyen baja essen a gamer rendezvény résztvevőinek. 


A város szóvívője arról számolt be, hogy pénteken egy ismeretlen ember délután 4 magasságában felhívta a helyszín munkatársait, hogy az épületen belül két hátizsáknyi robbanóanyagot rejtett el. A rendőrség elmondása szerint több hátizsákot is találtak, amit erre szakosodott csapatuk alapos vizsgálatnak vetett alá. 

Ennek eredményeképp aznap este 8-ra kiderült, hogy semmilyen veszélyes anyagot nem rejtettek el az épületben, ám vasárnap újabb bejelentés történt, ami miatt újra mindenkit evakuálni kellett, igaz ez már jóval gyorsabban zajlott és kevésbé zavarta meg a verseny menetét. Bár hivatalos rendőri információink egyelőre nincsenek, a résztvevők már tweeteltek arról, hogy minden rendben ment a helyszínen, ahol most zajlik a Call of Duty World League Dallas Open-je, ahol körülbelül 800 játékos verődött össze a 4.2 millió dolláros össznyereményért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!