A Rocket League 38 millió játékossal tündököl

A Rocket League 38 millió játékossal tündököl

Április óta hatalmasat nőtt a Psyonix játéka.

A Rocket League-ről el lehet mondani, hogy "jött, látott és győzött", hiszen annak ellenére sikerül játékosok millióit megmozgatnia, hogy lassan két és féléve, hogy megérkezett közénk. Mondjuk, ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a kezdeti PC-s és PlayStation 4-es megjelenés után a fejlesztőcsapat XBOX One-ra és Linuxra is kihozta ezt a nem mindennapi sportjátékot, ami nemrégiben átlépte a 38 milliós játékosszámot.


A játék létrejöttéért felelős gárda vezérigazgatója, Corey Davis egy hivatalos bejegyzésben emlékezett meg erről az évről, ami azért is különleges számukra, hiszen cirka 8 hónap leforgása alatt újabb 8 millió felhasználót tudtak magukhoz csábítani. Bejegyzésében kitér arra, hogy a hatalmasra duzzadt játékosbázist igyekeznek a közeljövőben újabb tartalmakkal kiszolgálni, de mellette javítani fognak a szerverek stabilitásán is. 

Külön kitért az XBOX One-os változatra, ami köztudottan még csiszolásra szorul, azonban mindent meg fognak tenni azért, hogy minél hamarabb kiküszöböljék a felhasználók által tapasztalt teljesítményproblémákat. A játékot egyébként most akciós áron csíphetitek meg a Steam Winter Sale keretében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!