Egyre biztosabb, hogy a TyLoo nem vesz részt a Majorön

Egyre biztosabb, hogy a TyLoo nem vesz részt a Majorön

A TyLoo alatt eddig is rezgett a léc, ám úgy tűnik, hogy nem sikerült megállapodni Peacemakerrel sem, aki a csapat utolsó esélye volt.

Legutóbb még arról számoltunk be, hogy a TyLoo tárgyalásokat folytat volt edzőjükkel, Luis "Peacemaker" Tadeu-val. Most azonban DeKay ismertette, hogy ez az üzlet kútba esett. Az egyik forrása szerint a TyLoo matricapénzeiből kért részesedést, ám ebbe nem ment bele a szervezet.

A TyLoo lehet feladja a Majort BnTeT vízumproblémája miatt

Peacemaker még nem döntötte el, hogy segítene-e volt csapatán vagy sem.

A brazil edző jelenleg a Heroic-nál dolgozik, miután a TyLoo-t ott hagyta novemberben nyelvi korlátokra hivatkozva. Ez önmagában még nem is jelentett volna problémát a kínai szervezet számára, de Hansel "BnTeT" Ferdinand vízumkérelmét elutasították, így nem utazhat az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen a Majorön. Peacemaker, mint a kvalifikált csapat edzője beugorhatott volna az ELEAGUE szabályai szerint a helyére, de nem tudtak megegyezni a matricapénzen.

Mivel más játékost nem állíthatnak elő az idő és a lehetőségek fogytán, ezért várhatóan visszamondják a szereplést. Az egyelőre tisztázatlan, hogy melyik csapat veszi át a helyüket a Majorön vagy a matricáikkal mi lesz. Valószínű azonban, hogy a Flash Gaming veszi át a helyüket a bostoni tornán, miután ők végeztek 3. helyen az ázsiai Minoron, és ők következnek a sorban. Tehát aligha várható olyan fejlemény, hogy valamelyik nagy kimaradót, pl. az OpTic-ot, a NiP-et vagy a HellRaisers-t hívják meg az utolsó pillanatban a versenyre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!