Új játékmódot kap a Fortnite Battle Royale

Új játékmódot kap a Fortnite Battle Royale

Amihez szükséged lesz pár hangtompítós fegyverre is.

Éppen pár napja számoltunk be nektek arról, hogy mennyire szép utat járt be az Epic Games műhelyében cseperedő Fortnite Battle Royale, ami hamarosan egy vadonatúj játékmódot kap a Sneaky Silencer képében.

Az idei év legjobb Fortnite Battle Royale pillanatai

nkAAA | 17/12/31 14:28 Egészen hihetetlen, hogy mennyire bejött a Fortnite készítőinek számítása azzal, hogy az alapjáték mellé megjelentették az ingyenesen játszható Battle Royale módot, ami rövid idő alatt tömegek kedvencévé vált. Most azt nézzük végig, hogy mik voltak idén azok a kulcsmomentumok, amik hozzájárultak ehhez a sikerhez.

A limitált ideig, január 5. és 8. között élvezhető módban a játékosok lopakodós képességeiket csillogtathatják meg, amiben nagy segítségükre lesz a hangtompítós pisztoly és a hangtompítós SMG is, hiszen kizárólag ezeket a fegyvereket használhatják majd benne. Természetesen a csapdák itt nem lesznek elérhetőek, viszont a magunkra ölthető bokrok jóval nagyobb mennyiségben lesznek jelen. 

Abban már most biztosak vagyunk, hogy hatalmas csatákra számíthatunk, ami főleg akkor lesz igaz, amikor megunják az emberek a lopakodást és tömegesen esnek majd egymásnak. Ne feledjétek: pénteken indul a buli!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!