Új csapatot talált magának fox: MUTiRiS-szel a Kinguinbe mennek

Új csapatot talált magának fox: MUTiRiS-szel a Kinguinbe mennek

Fox új otthonra lelt, ezúttal lengyelekkel próbál szerencsét.

Fox nem most kezdte a karrierjét, de még nem is tegnap, hanem mondjuk olyan 18 évvel ezelőtt. Igen; 2000-ben. Rá nem lehet fogni, hogy falta volna a csapatokat, hiszen ezelőtt mindössze 6 csapatban játszott (ebből egyszer csak beugró volt az SK-nál). Legutóbb a Team Dignitas színeiben láthattuk játszatni, ott viszont –mivel nem igazán jöttek az eredmények,– teljesen elengedték az ötöst.

Feloszlott a dignitas férficsapata!

A sikertelenség és a folyamatos embercserék meghozták az eredményüket.

Most viszont újra szerencsét próbál, ezúttal három lengyellel és egy honfitársával karöltve, mivel a Team Kinguinhez csatlakozott. A teljesen lengyel csapatból ketten; SZPERO és Kap3r kispadra ült. SZPERO Twitteren azt írta, hogy ez a saját döntése volt. Foxon kívül a másik játékos akit leigazolt a csapat a szintén portugál MUTiRiS. Az ő neve kevésbé lehet ismerős, szinte csak a k1ck eSports-ban játszott, a Giants nevű ötösben csak egy 3-4 hónapos kitérőt tett.

Érdekesség egyébként, hogy fox ezelőtt már játszott a Kinguinben még 2015-ben. Akkor azonban az egész csapatot kivásárolta a G2, ami szintén átalakult azóta. Fox már 31 éves, így kérdéses, hogy még mennyi ideje maradt a kompetitív CS világában.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!