Bemutatkoznak a Dragon Ball FighterZ karakterei

Bemutatkoznak a Dragon Ball FighterZ karakterei

Az új videóban az összes bejelentett szereplőt megmutatják nekünk.

Cirka egy hete számoltunk be nektek arról, hogy elképesztően hangulatos verekedős játékkal tér vissza január 26-án a Dragon Ball széria, amit a megjelenés napján élőben fogunk veletek letesztelni. A FighterZ-ben a premierkor 20 játszható karakter már biztosan elérhető lesz, akik közül az eddig bejelentetteket és az újabbakat most egy videóban prezentálják.

Az opening cinematicban többek közt Son Goku, Vegita, Trunks, Piccolo és Tien is tiszteletét teszi, akiktől pár igazán látványos megmozdulást is láthatunk. Mellettük a vadiúj karakterek is helyet kaptak; úgy mint Beerus, Hit és Goku Black. 

Egyébként ha konzoltulajdonosok vagytok és digitális formában előrendelitek a játékot, akkor január 14. és 16. között részt vehettek a Dragon Ball FighterZ nyílt bétatesztjén. Ugyanez igaz azokra is, akik lemezesen vásárolják meg a cím gyűjtői változatát, csak ők egy nappal korábban, január 13-tól vághatnak bele a bétába. 

A Bandai Namco útközben bejelentette, hogy a PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re érkező játékuk egy 35 euróba kerülő season passt is kap, amivel 8 további karakter lehet majd a miénk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!