Új csapattal indulna a V4 Future Sports Festen a GameAgents és a Pixel is

Új csapattal indulna a V4 Future Sports Festen a GameAgents és a Pixel is

A GA nemzetközi lineuppal, míg a Pixel inkább a régi-új felállással próbálkozna.

Ahogy szerdán az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület bejelentette a részleteket a V4 Future Sports Fest elnevezésű versenyről, elindult a magyar csapatok fantáziája is. Közel 600 ezer dolláros nyereményalap csak a CS-re, óriási színpad, világsztár csapatok -ezek várnak arra a magyar csapatra, aki sikeresen kvalifikálja magát az offline eseményre. A versenyre a "régi nagyok" is kezdik összeszedni magukat. A GameAgents ezúttal két külföldi játékossal próbálkozik, míg a Pixel újra összeszedi a "régieket".

4 játékban nevezhetnek a magyarok az 1 millió euró összdíjazású V4 Future Sports Festivalra

Ma este indul a nevezés Közép-Európa legnagyobb díjazású versenyére. Hajrá magyarok!

Gabesson a tegnapi streamjén jelentette be, hogy a GA-hoz két új játékos fog csatlakozni. Az egyik a HellRaisers-től frissen elbocsájtott szlovák Zero lesz, míg a másik egy bizonyos noel nevű svéd játékos. Valószínűleg szinte mindenkinek csak Zero neve lesz ismerős: korábban már játszott Magyarországon a Revolte! csapatában, sőt SEC-et is nyertek. Noelről már kevesebbet tudunk, ő eddig az Epsilonban tűnt fel néhány meccs erejéig, illetve a Crowns-ban. A GameAgents játékosai az FPL-C-ben (a rendes FPL előszobája) fedezték fel.

A Pixelnek is célja lenne a részvétel a LAN-on, így ők újraegyesültek. A lineupot DEv, bodito, Aaron, bzt és plum alkotja, akik korábban már játszottak együtt, sőt ez a csapat már a SEC offline döntőjére is lejutott Bukarestbe, ám utána szétbomlott, mivel Aaron elment a GameAgents-be.

Úgy néz ki, a V4 Future Sports Fest verseny képes volt megmozgatni a magyar szcéna legjobbjait is, és még hol a vége! Ha te is szeretnél jelentkezni a versenyre, akkor azt megteheted az ESL oldalán, ahol két darab teljesen nyílt kvalifikáció is lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kép: HLTV

Kövess Minket!