Előzetest kapott a Call of Duty zombimódja

Előzetest kapott a Call of Duty zombimódja

A hónap végén érkező DLC rettenetesen jónak ígérkezik. 

Karácsony előtt számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan érkezik a Call of Duty: WWII első DLC-je, ami az időleges exkluzivitás miatt először a PlayStation 4 játékosok számára lesz elérhető január 30-tól, majd egy hónappal később PC-re és XBOX One konzolokra is megérkezik. A kiegészítő nem csak többjátékos pályákat és újabb War módos missziót hoz magával, hanem egy új zombimódos küldetést is, ami egy vérfagyasztó előzetest kapott.


A történet szerint tovább folytatódik a rémálom, hiszen dr. Straub egy olyan, észak-németországi szigeten lopja éppen a napot, amit rengeteg élőhalott, német hadifelszerelés és sűrű, sejtelmes köd vesz körül. Itt kell a négy játékos által megformált karakternek rendet tennie, ami garantáltan nem lesz egy egyszerű feladat, ezért jól válasszátok meg, hogy kivel indultok a kalandra.

Ahhoz, hogy elsők között játszhassatok a Resistance nevű kiegészítővel, szerezzétek be a játékhoz tartozó Season Pass-t, amiért cserébe mind a négy hamarosan érkező DLC a tiétek lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!