Nyakunkon a második világháborús Battalion!

Nyakunkon a második világháborús Battalion!

A klasszikus háborús FPS-eket idézi meg a Bulkhead Interactive gyermeke.

Még december végén számoltunk be nektek arról, hogy hamarosan megérkezik a Battalion 1944, ami a valósághűség keretei között megmaradva szeretné megidézni a legendás Medal of Honor és a Call of Duty első részeinek hangulatát. A sikeres Kickstarter kampánnyal induló munkálatok a Square Enix-nek is szemet szúrtak –aki fel is karolta a projektet–, aminek hála február 1-én megérkezik Steamre a játék korai hozzáférésű változata. 


Az Early Access változat megjelenése mellett van egy jó hírünk is, ugyanis január 20. (18:00) és január 22. (6:00) között bármelyik PC-játékos részt vehet a játék bétatesztjén, ha bekerül a szerencsések közé. Ehhez nem kell mást tennetek, mint regisztrálnotok az alábbi linken, aztán pedig bízni abban, hogy kiválasztanak titeket. 

Ha megtetszik a PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra érkező játék a bétateszt, vagy a korai hozzáférésű időszak alatt, akkor február elsejétől már meg is vásárolhatjátok igencsak kellemesnek mondható, 15 eurós áron. Reméljük, a Bulkhead Interactive játéka beváltja a hozzá fűzött reményeket és egy újabb, nagyszerű FPS-sel fogunk gazdagodni. Már igencsak ránk fér.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!