Holnap érkezik a 7.3.5, amivel elindul a Sargeras utáni takarítás

Holnap érkezik a 7.3.5, amivel elindul a Sargeras utáni takarítás

Ahogy a Wowhead megjósolta, tényleg 16-án (nálunk 17-én) érkezik a következő patch.

Az új frissítés a rahedli újdonság mellett a Silithus quest line-t is elindítja és a zónák scale-elése is megérkezik holnap.

Egy kiegyenlített világ

  • Kalimdor, Eastern Kingdoms, Outland, Northrend, Pandaria és Draneor összes zónájában életbe lép a level scaling rendszer, ami több lehetőséget ad a karakterek fejlődése közben. Minden idetartozó dungeon és jutalom természetesen nő velük.

Ulduar Timewalking

  •  Újra visszatérhetünk régi jó ismerősünkhöz, Yogg-Saronhoz, akit minimum 10, maximum 30 játékossal kell legyőznünk, a karakterek 80-as szintre lesznek leskálázva.

Silithus: The Wound

  • Azon játékosok, akik kivégezték Antorust, megkapják a frissítés questline-ját, ami az artifact fegyvereinkről és a Sargeras okozta sebről fog szólni Silithusban.

Új Battleground: Seething Shore

  • Az új BG egy 10v10 harc, ahol a Seething Shore nevű területen kell megküzdenünk az Azerite nevű anyagért. Amelyik frakció előbb megszerzi a 10 darabot, nyer.

Legendary tárgyak

  • Erről külön cikkünk is született, ahol mindent leírtunk töviről-hegyire.

Így változnak a Legendary Itemek a 7.3.5-ben

Vridiel eddig mindig segített nekünk fejleszteni a legáinkat, de a következő patch-től kezdve újakat is szerezhetünk tőle.

Mythic+ dungeon

  • Változik a kicsit OP combat ress mechanikája, mostantól az összes játékosé egy cooldownon van és maximum 5 stack lehet belőle. Így nem tudjuk egymás után használni a CR-eket többé.

Bekerültek a Holiday Dungeon-ök, valamint a S.E.L.F.I.E is, amivel karakterünkről tudunk csinálni egy selfie-t és filtereket is lehet rátenni.

Az Ulduar achik megváltoznak, a mostaniak a legacy achivementek közé mennek, az új Glory of the Ulduar Raider pedig a Rusted és az Irounbound Proto-Drake-et is odaadja.

Klasszok

  • Touch of the Grave (Undead Racial) 25%-kal többet fog sebezni, ha DK, Hunter, Rouge, Monk vagy Warrior használja.
  • A Survival és a BM Hunter, a WW és Misweaver Monk, a Disc és Holy Priest és az Arms Wari is nerfet kap a fejlődés elején, de a későbbiekben visszakapják
  • Az Assa Rouge Sinister Strike-ja 30%-al többet sebez.
  • Az Affli Warlock Shadow Boltja 100%-al többet sebez (?)

Mindegyik Dungeon Personal Loot-os lesz.

Mostantól az olyan játékok, amik nem csak saját magunkra, de más játékosokra is használhatóak, csak a raid/party tagokra lesz hatással, a Neural Silencer pedig effektívebb, mint eddig.

Az összes olyan felhasználó, amin Authenticator vagy Blizzard SMS Protect van, kap plusz négy helyet a táskába.

A frissítés legnagyobb újdonsága egyértelműen a Silithus Questline, kíváncsian várjuk mi lesz az eddig dédelgetett Artifact fegyvereinkkel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!