Legyél te a Clash Royale legjobbja!

A V4 Future Sports Festivalon 100 ezer eurós összdíjazásért küzdhetsz meg a régió többi játékosával.

Igazán ritka az olyan alkalom, amikor egy magas pénznyereménnyel kecsegtető és egyúttal magyar szervezésű Clash Royale versenyről számolhatunk be, pedig a V4 Future Sports Festival - más versenyszámok és további programok mellett - pont ezt hozza el neked. Ráadásul hamarosan kezdetét veszi a hazai selejtező, amire még egyáltalán nem késő jelentkezni és ha te bizonyulsz a legjobbnak, akkor nem kevesebb mint 15 millió forint ütheti a markodat. 


Azt már biztosan te is hallottad, hogy idén március 23. és 25. között rendezik meg Budapesten Magyarország első, világszínvonalú nemzetközi esport eseményt, a V4 Future Sports Festivalt, amire Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia játékosai nevezhetnek. A versenyszámok között természetesen a Clash Royale is helyet kapott, aminek hazai online selejtezője január 20-án, azaz most szombaton veszi kezdetét.

Ha szeretnél részt venni, látogass el a selejtező ESL oldalára, ahol bejelentkezést követően már jelezheted is a részvételedet. Mivel a szombati meccsek 15 órakor kezdődnek, ezért azt javasoljuk, hogy minél hamarabb intézd el a regisztrációt, hogy semmiképpen se maradj le az eseményről. A jelentkezés feltétele, hogy minimum 16 éves legyél és magyarországi lakcímmel rendelkezz.

Nézd meg V4FutureSports élő videóját a www.twitch.tv weboldalon A meccsek a már megszokott 1v1 formátumban, BO3-as rendszerben fognak zajlani és két küzdelem között nyugodtan válthattok paklit, ha a helyzet úgy kívánja. Természetesen hivatalos stream is lesz az eseményről a fentebb található csatornán, ahol Zsomac felel majd a castolásért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!