Íme a DropBot, ami segít, ha szeretnél egy kicsit funolni Fortniteban!

Íme a DropBot, ami segít, ha szeretnél egy kicsit funolni Fortniteban!

Nem tudod hova ess? Akkor ezt a botot neked találták ki!

Sokszor előfordulhat az, hogy jó pár meccs után egyszerűen kiégünk, így egy kis funolásra vágyunk, minthogy tryhardra. Erre jók a különféle kihívások, vagy éppen az, hogy egy random helyre essünk. Pontosan ezzel a céllal készítette el usefulendymion a DropBot-ot Discordra. 

Fortnite: új várost, valamint több kisebb városrészt is kaptunk

A fejlesztők egy kicsit felakarják turbózni a mapot, és eddig nagyon úgy tűnik, hogy sikerrel is fognak járni.

Jelenleg még nagyon kezdetleges az egész, de a készítő elmondta, hogy a jövőben sok újdonságot tervez még. Viszont a bot mától már teljesen működőképes, így, hogyha hozzáadjuk a Discord szerverünkhöz, akkor a !dropfn paranccsal máris kapunk egy helyet, hogy hova essünk. Íme egy példa:

Ezenkívül még szeretne hozzáadni kihívásokat is, amivel még viccesebbé lehet tenni a meneteinket. Javaslatokat vár a posztja alatt és már érkezett is pár nagyon érdekes challenge, mint például: nem lehet építeni, csak Revolver, 2 fegyver maximum, csak bandage-el lehet gyógyítani. 

Gondoljunk csak bele, hogy ez egy squad esetében mennyire vicces lehet. Mind a négyen más más helyet kaptok és ehhez még érkeznének ezek a bizonyos kihívások. Ez tényleg arra jó, hogy egy kicsit kikapcsolódjatok egy hosszú nap után és egy kicsit jól érezzétek magatokat.

Ha szeretnétek hozzáadni a DropBot-ot a Discord szerveretekhez, akkor azt EZEN A LINKEN tehetitek meg. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Közvetítések