Újragondolják a Star Wars Battlefront fejlődési rendszerét

Újragondolják a Star Wars Battlefront fejlődési rendszerét

És mellé még egy új játékmódot is kapunk. 

Bizonyára sokan emlékeztek arra, hogy tavaly novemberben mekkora botrány kerekedett a Star Wars Battlefront II sokak által vitatott fejlődési rendszeréből, ami leginkább azokat segítette, akik hajlandóak voltak minél több pénzt áldozni a játékra. Akkor az Electronic Arts és a DICE azt ígérte, hogy egy olyan rendszerrel fognak előállni, ami sokkal játékosbarátabb lesz, viszont a legújabb közleményük szerint úgy néz ki, hogy erre márciusig még várnunk kell. 


Elmondásuk szerint az új rendszer megalkotása során mindvégig arra törekedtek, hogy odafigyeljenek a játékosok visszajelzéseire, ezért főként ezekre építve kezdték meg a munkálatokat. Az már biztos, hogy a lootboxok meg fognak maradni, de reményeink szerint egy lényegesen emészthetőbb formában fognak visszatérni. 

A másik újdonság, hogy februárban egy új játékmódot kapunk a Jetpack Cargo személyében, ahol is két 8 fős csapat egy intenzív csatában eshet majd egymásnak. Ráadásul hamarosan érkezik az új szezon is, ami a fejlesztőcsapat elmondása alapján még jobb lesz, mint az előző, de egyéb konkrétumokat nem árultak el ezzel kapcsolatban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!