Nyáron új szezonnal jelentkezik az ELEAGUE Premier

Nyáron új szezonnal jelentkezik az ELEAGUE Premier

Éppen véget ért az ELEAGUE Boston Major, máris a következő versenyt tervezik.

Miután két CS:GO versenyt és egy Majort is megszervezett az ELEAGUE, 2017. őszén egy keményebb fába vágták a fejszéjüket. Létrehozták az ELEAGUE Premier nevű versenyt, melynek az volt a legnagyobb érdekessége, hogy egy hónapon át nézhettük a meccseket hétvégente, ráadásul Bo3 párharcokkal és vigaszágas kiesési rendszerrel a csoportkörben. Mindezt LAN környezetben, amivel egy valódi prémium ligává vált.

A folytatást a Major döntő előtt jelentették be, de nem árultak el túl sokat. Ami biztos, hogy ismét az atlantai ELEAGUE Aréna ad otthont a versenynek és a formátum se változik. Azonban a csapatok száma 16-ról 8-ra csökken, ezzel együtt rövidül a torna lefutási ideje is. A csoportkör július 21. és 25. között lesz, majd 29-én jöhet a döntő, előtte pedig a rájátszás, ami egyenesági kieséses lesz, csakúgy mint tavaly.

Egyelőre nem tudni, hogy mekkora pénzdíjazás lesz és milyen csapatok vesznek részt rajta. Az előző szezonban 1 millió dollárt osztottak ki 16 gárda között, annak nagy részét a FaZe vihette haza végül. A csapatok valószínűleg ismét a világ legjobbjai közül kerülnek ki, de inkább nem próbálnánk megtippelni, hogy kik lesznek abban a pozícióban fél év múlva.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!