A mousesports helyett a NiP felé veheti az irányt dennis

A mousesports helyett a NiP felé veheti az irányt dennis

Kedden még a mousesports-cal hozták szóba a svéd játékost, de egy új pletyka szerint a NiP-ben köt ki.

Kedden írtunk arról, hogy a flickshot.fr francia hírportál egyes forrásai szerint a GODSENT-ből kivált svéd játékos, dennis egy európai mixbe, a mousesports-ba mehet. Ott Stykot váltaná, ami egyébként nem is lenne logikátlan lépés, hiszen a szlovák játékos mostanában nem éppen élete formájában játszik: az utóbbi 3 hónapban mindössze 0.98-as értékelést szedett össze a HLTV szakportál szerint, ami egy Major legenda csapatnál elég gyenge.

STYKO nem örül, dennis jöhet a helyére a mousesports-ban!

A hír több, mint pletyka, már majdnem hogy megállapodtak a felek!

Most azonban a DBLTAP arról ír, hogy dennis mégsem egy európai mixben próbálhat szerencsét, hanem a szintén svéd Ninjas in Pyjamas-ban. Ezt DeKay egyik forrása is megerősítette, DeKay pedig nem arról híres, hogy mindenféle valóságalap nélkül adna ki információkat. Bár a mouzos tárgyalások is igazak voltak, azok kútba estek valamiért. A mostani forgatókönyv szerint az IGL-t, vagyis Xiztet váltaná, az ő szerepét pedig a csapat egyik élő legendája; f0rest venné át. A NiP-nél rövid időn belül ez már a második változtatás lenne, hiszen két év után pont ma távozott az edzőjük, THREAT.

A Major spotok szempontjából ezzel nem igazán járna jól dennis, hiszen míg a mouz Major legenda (tehát alanyi jogon ott lesz a következő Major tornán), addig a NiP-nek teljesen elölről kéne kezdenie az egész kvalifikációt. Legutóbb már a Minor online zárt selejtezőjén kiestek, a lengyel Pride ütötte ki őket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!