Problémából megoldás: Kio tényleg visszatér az NV-hez

Problémából megoldás: Kio tényleg visszatér az NV-hez

Ez az igazi plot twist.

Már néhány napja arról ír a francia gaming sajtó, hogy közel két év után visszatérhet az EnVyUs csapatához az a kioShiMa, aki 2016-ban még a csapat fő problémájának számított, majd rövid után, talán nem túl elegánsan, el is küldtél a csapattól. Most pedig visszatér korábbi csapatához, igaz, azóta itt is akadtak bőven cserék, hiszen azóta a fél G2 helyet cserélt a fél NV-vel, így még kérdéses, hogy mennyire lehet most kio problémás. Még anno, amikor kennyS is az NV színeiben játszott, készítettünk vele egy interjút, amiben ő is beszélt a "kio-ügyről".

"Néha el kell küldened embereket azért, hogy megjöjjön a csapat önbizalma" - kennyS interjú

Tényleg kioShiMa hátráltatta a csapatot? És ismer-e vajon magyar AWP-st? Erről kérdeztük az EnVyUs játékosát, kennyS-t.

A francia játékos azóta megfordult a FaZe-ben, de ott is gyorsan kispadozták, ráadásul állítólag nem túl fair módon, az elmúlt fél évet pedig komoly csapat vagy verseny nélkül töltötte, így lényegében visszatérésről beszélgetünk az NV-hez való csatlakozással.

Kioshima az EnVyUs-ban folytathatja

Az szinte biztos, hogy velük van, de lehet, hogy csak RpK helyett ugrik be.

kio a pletykákkal ellentétben nem a betegségéből még lábadozó RpK-t, hanem az xms-t váltja, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a francia csapatnál, gyenge teljesítménye miatt pedig kispadozták. Az EnVy-nek így még mindig kell egy ötödik játékost találnia.

A franciák mostani felállása tehát: RpK, SIXER, Happy, ScreaM, kioShiMa

Ki gondolta volna, hogy tovább forog a francia körhinta... 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!



Közvetítések