Fairségből egyes: Kionak állítólag csak az utolsó este szóltak, hogy ki lesz vágva

Fairségből egyes: Kionak állítólag csak az utolsó este szóltak, hogy ki lesz vágva

Kio most is a dráma középpontjában.

Az átigazolási szezon utolsó napjai és tartogatnak bőven meglepetéseket a CS:GO szcénában, csütörtök este azzal volt tele a hazai és nemzetközi sajtó is, hogy a fnatic legendája, olofmeister a FaZe összevásárolt szupercsapatába igazol és már csak a hivatalos bejelentésre várnak.

Olofmeister Fazekelődik, hamarosan átigazol!

Egy francia lap szerint nagyon nagy esély van rá, hogy hamarosan érkezhet a bejelentés is.

Az érkező viszont egyben távozót is jelent, a jelölt pedig nem más, mint KioShiMa, de a Slingshot, a FaZe-hez közeli forrásai szeritn Kio maga is csak egyetlen nappal a "közel hivatalos" bejelentés előtt tudta meg, hogy egyébként hamarosan csapat nélkül marad, ez pedig azt jelenti, hogy a péntek reggeli ESL roster lock miatt minimális az esélye annak, hogy találjon magának csapatot és így ESL Pro League résztvevő legyen.

A források szerint kioShiMa tudott arról, hogy a FaZe tárgyalásokat folytat olofmeisterrel, de úgy tudta, hogy ez őt nem érinti, ugyanúgy a csapat tagja marad, így nem is állt neki feltérképezni a lehetőségeit vagy tárgyalni más csapatokkal a nyári pihenőidőszak alatt. Az EPL-től pedig szinte biztosan elbúcsúzhat tehát, hiszen így is ki lett tolva a roster lock három nappal, nem valószínű, hogy csak miatta eltolják még egy kicsit. A "Kio was the problem" mém alanya egyébként rácáfolt a FaZe-ben a köré épített negatív kritikákra, meglepően stabil tagja volt a csapatnak, egészben a Major-ig, ami élete legrosszabbja volt. Valahogy mindig ő az első, akit hibásnak találnak a csapaton belül: az EnVy-ből DEVIL váltotta, mondván, hogy Kio volt a legnagyobb probléma. A FaZe-nél szinte egyből kispadozták az érkező karrigan miatt, csak egy hónappal később lett ismét aktív csapattag. Most előbb allu-t cserélte le a FaZe, de úgy tűnik, ő se ússza meg a váltást.

Ha valóban így történt, akkor ez egy nagyon nem korrekt lépés volt a FaZe menedzsmentjétől, hiszen a hiányos kommunikáció miatt így tényleg komoly lehetőséget vettek el egy játékostól, aki most ki tudja, hol fog csapatot találni magának. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!