Az ESL péntekre tette a felállások zárását

Az ESL péntekre tette a felállások zárását

Átették az időpontot, hogy a csapatoknak legyen ideje lezárni a szerződéseket.

Az eredeti tervek szerint holnap, azaz augusztus 16-án zárták volna le az ESL-nél a felállásokat, hiszen jövőhét kedden indul az ESL Pro League. Nos, ezt most mégsem tudják tartani, ugyanis több csapat nem szerződtette még le végleges játékosait az érintettek közül és/vagy nincsenek elegen a csapatban (North, OpTic). Ezért áttették az időpontot péntekre, közép-európai idő szerint délelőtt 9 órára. Ez pedig annyit jelent, hogy ekkora minden ESL Pro League csapat a tengeren innen és túl végleges felállást kell benyújtson, vagyis addig az időpontig meg kell történjen több bejelentés is, amire a teljes szünidő alatt vártunk.

North Valde?

A North leigazolja valdet Magisk helyére!

Meg is találta a North az új ötödik játékosát?

Ez a pletyka már annyiszor meg lett erősítve, hogy megszámolni sem tudjuk. Ma is kikerült egy kép, ami alapján bizonyítani lehetne ezt az igazolást, de ezt nagyon gyorsan leszedte a North. Szerencsére egy redditező megmentette az eredeti képet, ami alapján neL meg is találta, hogy valde szerepelhetett rajta. Igaz, erre csak egy pár cipő a bizonyíték, de elég gyanús:


Forrás: neL

OpTic Friberg?

Már a múlthéten beszámoltunk róla, hogy az OpTic 5. ember nélkül maradt, hiszen hazed távozott a csapattól. Később beindult a pletyka egy szivárogtatás miatt, hogy Friberg lehet a felmentő sereg, de még mindig nincs ennél több hír. Bárki is érkezik, péntekig be kell jelenteni, különben kiesik a csapat az ESL Pro League-ből.

Friberg az OpTic-ban folytatja?

Éppen csak elment hazed, már is megtalálta az OpTic új játékosát?

Észak-Amerikai forgatás?

Van egy új pletyka, amit DeKay indított be és más, egymástól független informátorok is megerősítettek, miszerint egy NA forgatásnak be kell következnie. Ebben az OpTic, a Liquid és a Cloud9 lehet vagy lesz érintett. Pontos információ arról, hogy ki és hova megy még nincs, de bármi megtörténhet a következő napokban. Lehet, hogy egymás között cserélnek, de lehet hogy távozók lesznek.

Utóbbira ráerősít az a pletyka, hogy DeKay szerint EliGE az ex-iBP játékosokhoz csatlakozik majd. Bár ez egy érdekes döntés lenne, hiszen swagékkel nem játszhat csak ESL versenyeken, vagyis viszlát Major tornák. Meglátjuk, hogy megtörténik-e vagy sem 3 napon belül.

Van még egy csapat, aki megbolygathatja a rendet: a Hiko nevével fémjelzett Rogue is játszik az EPL-ben, viszont elvesztették ceRq-t. Ő valószínűleg az NRG-be megy ptr helyére, aki a CLG-ben folytatja. Bár ezek a játékosok még NA-ben is tier 2-esek, vagyis nem ők az elsők minden forgatásnál, ha a nagyok cserélni akarnak. Viszont a Rogue lehet meg tud fizetni valakit a nagyoktól, aki még fantáziát is lát az örök kárhozatra ítélt csapatban. Ki tudja ezek után?

Svéd cserék?

Cunamiként érkeznek az átigazolási pletykák!

tbr | 17/07/28 16:15 A következő egy hónap egyértelműen arról fog szólni a profi CS:GO világában, hogy milyen forgatások és igazolások történhetnek. Ismét találtunk néhány érdekesebb teóriát, melyek közül nem mindent kell készpénznek venni, de érdemes rajtuk elgondolkodni. Illetve a sok esetben konkrét tárgyalásokról esik szó, tehát az biztos, hogy valós megkeresések, de nem tudni a végkimenetelét még egyiknek sem.

Régóta lóg a levegőben, hogy a fnatic ismét kettéválik és ezúttal olofmeister és dennis távozhatnak, hogy helyet adjanak Lekr0-nak és Goldennek. Bár egy ideje nagy csönd van ekörül, de a fenti átigazolásokkal foglalkozó cikkünkben megtaláljátok, hogy a két fnatic veterán hol köthet ki. Annyit megsúgunk, hogy ebben az esetben a FaZe-nek is dalolnia kell a héten még egy bejelentésről, hiszen azt jelentené, hogy nem állnak meg GuardiaN-nél a csere-berékben. De az is lehet, hogy csak szóba került ez a váltás annak idején és végül elmarad.

Ha minden igaz tehát, a héten megkapjuk az összes végleges cserét a nagy csapatoknál. Alig várjuk, hogy milyen finomságok derülnek még ki!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!