A North leigazolja valdet Magisk helyére!

A North leigazolja valdet Magisk helyére!

Meg is találta a North az új ötödik játékosát?

Sok találgatás volt már korábban arról, hogy valde mihez kezd majd, miután távozott a Heroic-tól. Sokan állították, hogy csatlakozik a North-hoz, ezek a pletykák pedig megerősödtek Magisk kispadra ültetésével. Mostantól pedig még inkább valószínű, hogy lassan tényként kezelhetjük, valde érkezik a North-hoz!

A North padra ültette az egyik legnagyobb tehetségét!

A North egyik legnagyobb tehetségének tartott Magisk benchelve lett, ami azt jelenti, hogy egy ötödiket kell keressen a csapat.

Valdemar “valde” Bjørn Vangså érkezését több forrás is megerősítette a Slingshotnak. Az egyik legjobbnak tartják a dán játékost, több LAN-on is megmutatta már mire képes. A Heroic-kal beugróként elődöntőbe menetelt Katowicében, nagy segítség volt korábban pont Magisk helyén az ECS 2. szezonjának döntőjében is a North-nak, ami akkor még Dignitas volt. Korábban, amikor a North-tól távozott Rubino sokan szerették volna, ha valde érkezik a helyére, ám akkor a csapat aizy-nek szavazott bizalmat. Viszont úgy tűnik, hogy a második sikertelen Major után már megszavazhatják neki a bizalmat.

Hullámvölgyben a Heroic, valde távozott

A dán Heroicnál sem megy minden gördülékenyen, a Minor selejtezőjén már kiestek, most pedig már távozó is van.

Magisk teljesítménye sokat romlott idén ahhoz képest, mint amikor az EPICENTER moszkvai versenyét megnyerték és MVP lett. Azóta a legközelebb az ESL Pro League döntőjében voltak a győzelemhez, de akkor is alulmaradtak a G2 ellen és Magisk nem igazán tudott teljesíteni, k0nfig szállított mindent akkor, amit elértek. A Majorön is kevés volt a teljesítménye, valahogy nem ment neki a Virtus.pro ellen, akik messze nem a legjobb formájukat játsszák mostanság és egy nagyon gyors 0-2-t kaptak cserébe a dánok. Hamarosan érkezhet a hivatalos bejelentés, ám nagyon biztos, hogy valde lesz az új ötödik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!