Cunamiként érkeznek az átigazolási pletykák!

Cunamiként érkeznek az átigazolási pletykák!

Találtunk egy nagyobb adag spekulációt arról, hogy kik és hova mehetnek az átigazolási cunamiban!

A következő egy hónap egyértelműen arról fog szólni a profi CS:GO világában, hogy milyen forgatások és igazolások történhetnek. Ismét találtunk néhány érdekesebb teóriát, melyek közül nem mindent kell készpénznek venni, de érdemes rajtuk elgondolkodni. Illetve a sok esetben konkrét tárgyalásokról esik szó, tehát az biztos, hogy valós megkeresések, de nem tudni a végkimenetelét még egyiknek sem.

FaZe Olofmeister

Kezdjük is rögtön az egyik legnagyobb bombával. Beszámoltunk róla a mai napon, hogy GuardiaN érkezhet allu helyére, mint elsődleges AWP-s a FaZe-be. Annak a valószínűsége egyre nagyobb, hogy bekövetkezik, hiszen azóta már hivatalosan sem tagja a Na'Vi-nak, mert kivásárolta "valaki". Most pedig egy újabb hír érkezett arról, hogy az amerikai szervezet megkereste Olofot egy ajánlattal, mely valószínűleg Kioshima helyére szól. Gondoljatok csak bele, a játékos aki ezer éve játszik ugyanannál a csapatnál egyszer csak váltana egy ekkorát. Érthető lenne, ha azt nézzük, hogy a fnatic hol tart most és mit tett le az asztalra az elmúlt egy-másfél évben, de egy picit sántít. Több nyilatkozat is érkezett a fnatic játékosoktól, hogy együtt akarják megcsinálni újra, miután az év elején egyesültek ismét, de valami nem a régi.

GuardiaN és seized távozik a Na'Vi-tól

Több forrás is megerősítette a távozókat, célirányukat és a lehetséges játékosokat, akik a helyükre jöhetnek.

FaZe vagy GODSENT Dennis

A pletykák szerint nem csak Olof, hanem régi jó barátja Dennis is dobbantana, ráadásul lehet csomagban érkeznének a FaZe-hez, bár ez kevésbé valószínű. Mondjuk nem tudni, hogy mit adna Olofért a FaZe, lehet belemennének ebbe is. Amennyiben Dennis nem a FaZe-be megy, esélyes, hogy a GODSENT-ben köt ki. Megkeresték a mouztól is, de visszautasította. Érdekes lenne látni ezt az ikonikus duót együtt játszani rainnel, NiKoval és GuardiaNnel!

Na'Vi ANGE1

A Na'Vi irányítóhiánnyal küzd, ma lelépett két játékos is (GuardiaN és Seized), szóval itt az ideje, hogy egy valódi vezér vegye kezébe a Natus Vincere ügyét. Nem csak okos, de ügyes is, fragerős játékos. A HR-t már több csávából is kihúzta, rengeteget tett már azért a csapatért, de valahogy sosem tudott túllépni egy bizonyos szintet. A Na'Vi pedig pontosan ehhez a nagy lépéshez szeretne ugródeszkát nyújtani most egy szerződés formájában, amit nagyon valószínű, hogy elfogad, ezzel hátrahagyva DeadFoxékat.

Mousesports STYKO

Nagyon jól összejött idén az egereknek NiKo távozása után, talán még jobbak is nélküle a jelenlegi felállással, de ez sem akadályozza meg őket ezek szerint egy nagy cserében. Az első érkező STYKO lehet, aki jelenleg a HellRaisers játékosa és denis helyét kapná meg. Miután ANGE1 nagyon valószínű, hogy távozik a HR-től úgy tűnik, hogy STYKO is elhagyná a süllyedő hajót, hogy jobb lehetőséget találjon magának. Jelenleg vele kapcsolatban két dolog biztos, hogy nem marad a HellRaisers játékosa és nem megy a Na'Vi-ba a mouzos történet rossz kimenetele esetén sem. STKYO és ANGE1 távozásával két embert is hoznia kell valahonnan a HR-nek, de egyelőre nem tudni semmit arról, hogy ki jöhet. Seized mondjuk szabad.

Szétszedik a CIS régió nagyobb csapatait?

A nyár mostani szakasza a legjobb, hogy az átigazolásokat nyélbe üssék. A Na’Vi lesz az első?

Mousesports Mixwell

Mixwell jelenleg az OpTic játékosa és az a helyzet, hogy elkapta a honvágy, mint sok európai játékost, aki a tengerentúlra megy játszani. Visszatérne Európába és a legvalószínűbb, hogy ő is a mouzban köt ki. Többször is hangoztatta már, hogy elege van az AWP-ből és rifler szeretne lenni, ez pedig nem okozna gondot sem, hiszen oskar felel a távcsöves fegyver forgatásáért a csapatban. Amit eddig erről a pletykáról tudunk, hogy tárgyalás alatt van, a mouz kereste meg kivásárlási ajánlattal, tehát nagyon esélyes, hogy meg is történik. Amennyiben ő és STYKO is érkezik, akkor Mixwell lowel helyét venné át a csapatban.

Mousesports Sunny

Ez a legkérdésesebb a 3 mouzos pletyka közül. Nagyon kicsi az esélye, hogy megtörténik, minimum az kell hozzá, hogy a fenti kettő közül egy játékos ne érkezzen a csapatba. Viszont létezik az a forgatókönyv is, hogy 3 játékost cserél a mouz, ebben az esetben ChrisJ távozna. Már csak azért is erősen kételkedünk abban, hogy 3 játékost cserélne a mouz és ejtenék ChrisJ-t, mert akkor elvesztenék a Major kvalifikációs helyüket. Viszont ha Mixwell vagy STYKO nem jönne mégsem, akkor a PENTA játékosa lehet a legjobb választás.

Luminosity Gaming FNX

Egy Majort már nyert ott, igaz a jelenlegi SK játékosokkal. A pletyka amiatt került elő, mert az Immortals kNgV- végleges szerződtetésével túladna rajta és ez az egyetlen csapat, ahova mehet jelenleg a nyelvi nehézségek (nem beszél angolul) miatt. Nagyon valószínű, hogy meg is történik majd, bár nincsen róla semmilyen hivatalos forrás, csak is pletyka.

kNgV- végleges szerződést kapott az Immortals-tól

Két hónapja érkezett beugróként fnx helyére, most pedig a teljesítményének hála megkapta profi szerződését!

Lucas1 - Felps csere

Bár ezt többször is cáfolták már a csapatok menedzserei, akár meg is történhet. Állítólag Lucas1-t azért vinné az SK, mert a játékon kívül nem jönnek ki elég jól Felps-szel. Már a Major előtt próbáltak megegyezni ebben a váltásban, de nem jött össze. Nagyon kicsi az esélye, hogy ez bekövetkezik, de amennyiben igen, akkor annak csak is az az oka, hogy az SK játékosai jobb hangulatot akarnak. Úgy tűnik FNX óta nem találják a megfelelő 5.-et, bár ő sem volt az. Csak nehogy a NiP csapdájába essenek.

Szabadúszó allu

Mivel GuardiaN miatt esélyes, hogy kikerül a csapat aktív játékosai közül, ezért maradna az az opció, hogy a FaZe kispadra ülteti, esetleg eladja. Viszont augusztus 16-án lejár a szerződése, ezért azt csiripelik a madarak, hogy nem hosszabbít és szabad préda lesz. Több helyen is kiköthet, erről azonban nincsen semmilyen információ, valószínűleg csak a szerződés lejárta után derül ki, hogy neki merre tovább.

A Cloud9 csapata szervezetet vált

Ez nem egy friss pletyka önmagában, még a hét elején voltak rá utalások autimatic streamjéből. Azóta eljutottunk odáig, hogy megtudtuk: 2016 vége óta szeretnének új helyet találni maguknak és van két potenciális felvásárló most. Az egyik a TSM (Team SoloMid) a másik pedig az EchoFox. Mindkét csapatnál annyi a pénz, mintha dézsából öntenék, így logikus lépés lehet, hogy egy ekkora brandnek számító észak-amerikai csapatot igazoljanak, mint a Cloud9 felállása.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!