Olofmeister Fazekelődik, hamarosan átigazol!

Egy francia lap szerint nagyon nagy esély van rá, hogy hamarosan érkezhet a bejelentés is.

Olof ”olofmeister” Kajbjer közel 3 éve tagja a fnatic csapatának, most azonban úgy néz ki, hogy jöhet a váltás – legalábbis a francia flickshot.fr szerint. Az oldal szerint olofmeister Fabien ”kioShiMa” Fiey-t válthatja majd a csapaton belül, aki 2016 áprilisa óta tagja volt a csapatnak, akkor Mikail ”Maikelele” Bill helyére érkezett.

Eddig úgy tűnt, hogy olofmeisternek már csak lefele vezet az útja, ám egy esetleges cserével lehet, hogy új erőre tudna kapni és újra meg tudja ismételni a 2015-ös szezonját, amikor a világ legjobb játékosának választották. Bár korábban is pletykálták, hogy a FaZe-ben folytathatja, egészen idáig nem lehettünk benne biztosak.

Az ESL péntekre tette a felállások zárását

Átették az időpontot, hogy a csapatoknak legyen ideje lezárni a szerződéseket.

Ha az átigazolás megtörténne, akkor a FaZe számára ez már a második csere lenne, így még pont együtt maradna a csapat magja, mégis hatalmas vérfrissítést kapna az új ötös. Amennyiben tényleg nyélbe ütnék az üzletet, akkor a bejelentésig már nem kéne sokat várnunk, hiszen mindkét csapat szerepel az ESL Pro League-ben, ahova a játékosok névsorát legkésőbb holnap (péntek) reggel 9 óráig le kell adni.

A változásokkal tehát a következőképp nézne ki a FaZe ötöse:

  • Olof "olofmeister" Kajbjer
  • Håvard "rain" Nygaard
  • Finn "karrigan" Andersen
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
  • Robert "RobbaN" Dahlström (edző)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!