Ma kiderül, hogy kik Magyarország legjobb Clash Royale játékosai

Ma kiderül, hogy kik Magyarország legjobb Clash Royale játékosai

15 órától kezdetét veszi a V4 Future Sports Fest nemzeti döntője. 

Mint azt már sokan tudjátok, március 23. és 25. között fog zajlani Magyarország első világszínvonalú nemzetközi tornája, a V4 Future Sports Fest, aminek versenyszámai között a hatalmas népszerűségnek örvendő Clash Royale is megtalálható. A játékosoknak az elmúlt hetekben két lehetőségük is volt arra, hogy az online selejtezőkön brillírozva ott lehessenek a legjobbak között, így már meg is van az a 8 játékos, aki a ma 15 órától kezdődő nemzeti döntőn megmérkőzik egymással. 


Biztosan vannak köztetek olyanok, akik kíváncsiak, hogy mik történtek a nemzeti döntőt megelőző online selejtezők alatt, ezért még inkább öröm, hogy a szervezők külön playlistbe szedték az esemény legizgalmasabb mérkőzéseit. Az első magyar selejtező meccseit 
itt, míg a másodikét ezen a linken tekinthetitek meg. 

A mai nemzeti döntő azért is különleges, mert az első két helyezett nem csak garantált pénznyereményben részesül, hanem kvalifikálja magát a V4 Future Sports Fest offline döntőjére, ahol összesen 100 ezer eurós(!) összdíjazásért küzdenek meg egymással Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia legjobb Clash Royale játékosai. Ne feledjétek tehát, hogy 15 órától indul a hivatalos közvetítés, amiben kiderül, hogy kik jelenleg Magyarország legnagyobb reménységei.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!