Egy évig nem jutnak bevételhez a profi WoT e-sportolók

Egy évig nem jutnak bevételhez a profi WoT e-sportolók

A WGL háza táján áll a bál, ugyanis az e-sportért felelős részleg 2018 harmadik negyedévéig egyáltalán nem fog versenyt szervezni.

Adott az a helyzet, hogy a játék, amiből e-sportot szeretnél csinálni túl sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt döcögősen indul be, így a World of Tanks is számos hátráltató tényezővel rendelkezik a tier X-ig való grindtől kezdődően egészen a pár nappal ezelőtti összefoglaló cikkünkig terjedően.

Lőttek az amerikai ligának, de talán a többi szervernek is

Bár hivatalosan csak az amerikai WGL szűnik meg, amivel gyakorlatilag cserben hagyták az amerikai játékosokat és csapatokat, hiszen ez a bejelentés szinte mindenkit derült égből villámcsapásként ért, de a többi szerver sem lélegezhet fel teljesen.

Lőttek az amerikai WGL-nek!

Miközben az európai csapatok a formátumváltásra várnak, addig a Wargaming egyszerűen elkaszálta az amerikai WoT e-sportot!

A Wargaming az alábbi üzenetet küldte a játékosainak, aminek szabad fordítása így hangzik:

"Még mindig a tervezés egy korai szakaszában vagyunk és azon dolgozunk, hogy a tervezőasztalról a játékba is átültethessük elképzeléseinket. Mivel nem tudjuk mikor készülünk el, ezért nem oszthatunk meg ezzel kapcsolatban részleteket egészen 2018 harmadik negyedévéig."

Mihez kezdhetnek most a profik?

Gyakorlatilag semmihez. Ha a WGL még biztosítana is a számukra fiókokat, amin gyakorolhatnak, még azzal sem mennek semmire, hiszen nem tudni, hogy milyen formátumban zajlanak majd a csaták, de akár a World of Tanks 1.0-ával érkező HD térképekről is beszélhetünk, amik nem kicsit kavarnak majd be az e-sportba.

Természetesen a profikat a több hónapos szünet anyagilag is érinti, mert ebben az időszakban nem lesz lehetőségük pénzt keresni a versenyszerű játékkal, tudniillik nemcsak az a baj, hogy nincsenek pénzdíjas versenyek, de még olyanok sem, amik 7 a 7 elleni formátumban zajlanak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.