Lehet, hogy megjelenés előtt még egyszer játszhatunk, az adathalászok erre utaló jeleket találtak!

Lehet, hogy megjelenés előtt még egyszer játszhatunk, az adathalászok erre utaló jeleket találtak!

Még nem mondható biztosra, de az eszeveszett patchelésből sejteni lehetett, hogy valami tervük van még a készítőknek a megjelenés előtt a tesztek terén.

Újabb hét telt el, a szemfülesek pedig már megint találtak valamit a Sea of Thieves legújabb frissítésében. Még mindig több mint egy hónapot kell várni a megjelenésig de lehet, hogy még előtte a kezünkbe kaparinthatjuk még egyszer a játékot! Vessük is bele magunkat! 

Új frissítés érkezett, az adatbányászok máris darabjaira szedték!

Aioween | 18/02/02 12:44 Bővebb adatok kerültek be a Krakenről, de kapunk új animációkat és rengeteg új funkciót! Lesz vajon még egy tesztelés megjelenés előtt? A Sea of Thieves legutóbbi zárt bétája szerdán lezárult, de már most pletykákat hallani a fórumokon, hogy lehetséges még egy következő tesztelési fázis a kiadás előtt, még ha nem is feltétlen az eddigi formában.

A kalózokat újabb kozmetikai opciókkal látták el, úgy mint koszolódás, szemszín, szmeöldök, arcszörzet, szeplők, hajszín, smink, hegek, bőrszín és tetoválások. 

Még több Kraken infó került be, egyrészt a különálló csápokat irányító MI további sorokkal bővült mint kisebb, mint nagyobb hajók terén, minden bizonnyal okosítják folyamatosan majd a csatákra (KrakenShipWrappingTentacle_HeavyAttack, KrakenShipWrappingTentacle_ShakeAttack, ...), emellett további hajóelkapási adatok, valamint textúrák jelentek meg. Szintén a Krakenhez tartozik egyfajta méreg vizuális kinézete, lehet hogy lövedékei is lesznek így. Ezzel szemben mi is tudunk lövedékekkel támadni, ezeknek a hatásait frissítették, bővíteték (mint amikor eltaláljuk egy ágyúgolyóval, vagy pisztollyal, vagy kis lövedékekkel, ami jó eséllyel a Blunderbuss-ból, vagyis a puskából származik).

A különféle búvóhelyek, vagy talán bázisok is bővültek alaprajzokkal, lépcsődesign-nal stb. Az outpostok gazdagodtak egy új boltossal, aki különféle használati tárgyakat fog árulni, mivel angolul az Equipment Shopkeeper névre hallgat jelenleg. Itt tudunk majd távcsöveket, zsebórákat és hasonlókat venni. Emellett két általános árus modelljét is megosztották velünk.

Ha már zsebóra, rögtön bekerült a két kinézete is az alapon kívül, amik az Admiral és a Bilgerat stílust képviselik, mint a zárt bétában a ruhák esetében. A ládák típusa is bővül, kapunk egyrészt sziget, meg kozmetika típusokat. Ezekből lehet majd pl. a saját hajunkat és egyéb dolgokat, illetve a búvóhelyünket/szigetünket változtatni, legalábbis erre tudok most következtetni.

Előzőleg a csontvázok különféle típusokat kaptak felépítés szempontjából, most pedig több nehézségi szintet adtak nekik, feltételezhetően az egyes csontváztípusok más-más nehézséget fognak képviselni. Megtanították őket nevetni és félni is, legalábbis a hangokat már ki tudják adni hozzá.

Két legendás kocsmabeli NPC került be a játékba, más nem tudni még róluk. Még több úszási animációval is megajándékoznak minket, úgymint amikor a kupa van a kezünkben, vagy épp a kincses térképet tartjuk stb. A magunkkal vitt disznók is új –különféle evéssel kapcsolatos– animációkat kapnak. Ez arra utal, hogy a magunkkal vitt állatok is el kell majd látni élelemmel.

A szellemhajó lakója új kinézetet kap a szellemhajón. A különböző kincsek és ládák egy picit világítani fognak.

Egy vasmacska modellt tettek még be, ez már a második, korábban ezt nem lehetett látni. Lesz még ezen kívül egy úgynevezett Armory-menü, ez olyan képeket tartalmaz, mint az all.png, blunderbuss.png, dagger.png (–lesz tőr ezek szerint?–), hammer.png (–vagyis kalapács–), pistol.png, sniper.png, sword.png.

És a legfontosabb; voltak utalások egy nyitott bétára, ahol az Order-of-Souls küldetésekről esett szó.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!