Már tudjuk, milyen lesz a Call of Duty következő része

Már tudjuk, milyen lesz a Call of Duty következő része

Egyre több információt tudunk meg az idén érkező lövöldéről. 

Bár sokaknak a legújabb résznek számító Call of Duty: WWII sem nyerte el a tetszését, abban azért egyetérthetünk, hogy lényegesen jobban visszahozta a klasszikus széria hangulatát, mint a korábbi epizódok. Azonban, ahogy az lenni szokott, itt nem áll meg a történet, hiszen az új évhez újabb Call of Duty is dukál, ami esetünkben a Black Ops 4 lesz, és az Activision megerősítette, hogy a Treyarch felel érte. 

Elsőként az egyik író, Marcus Sellars tweetelt arról, hogy a 2018-as CoD a Black Ops 4-et takarja, ami a szokásos PC, PlayStation 4 és XBOX One platformok mellett Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi. Ráadásul utóbbi portolásáért olyan csapat felel majd, akik már járatosak a Call of Duty részek alakítgatásában, így a jól optimalizáltság mellett a motion control sem fog gondot jelenteni. 

Ha kicsit visszapörgetjük az idő kerekét, abból láthatjuk, hogy a legutóbbi Black Ops (III) epizód óta pontosan 3 év telt el és az Activision korábban azt mondta, hogy pont ennyi szükséges egy-egy Call of Duty játék összerakásához. A Treyarch legelőször 2010-ben robbant be a Black Ops első részével –amivel hatalmas népszerűséget szereztek maguknak–, majd 2012-ben a sokak által vitatott másodikkal és végül 2015-ben az újra magára találó harmadik résszel próbáltak kedveskedni a rajongóknak.


Azt már többen tudjátok, hogy egy-egy újabb Call of Duty játékot nem szoktak tavaszig hivatalosan is bejelenteni és általában áprilisig, vagy májusig kell erre várnunk, hiszen akkor már nyakunkon az E3, amire aztán el lehet a kiadói puskaport durrogtatni. Az már csak apró adalék, hogy a fejlesztőcsapat készítette a korábbi, rajongók által kedvelt zombimódot, így szinte 100%, hogy a következő epizódban is lesz majd ilyesmi.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!