Egyre nagyobb problémákkal áll szemben a Battalion

Egyre nagyobb problémákkal áll szemben a Battalion

A PR nem túl profi, a kompetitív mód pedig tovább késik.

Úgy néz ki, hogy egy igencsak döcögős start után egy még nehezebb folytatás következik, hiszen a készítők és a Battalion 1944 igen kemény két héten van túl. A kezdés napján nem működtek a szerverek, majd a játékos elosztásokkal is akadtak bőven gondok.

Nagyon sok problémával indult a Battalion 1944

Ami elromolhatott, az elromlott az indulásnál, de ez egy early access játéknál nem nagy meglepetés.

Ezeket végül sikerült valamennyire megoldani, de jöhetett az új kihívás; gyorsan helyrehozni az egészet a ranked indulásáig. Ez végül nem sikerült, úgyhogy elcsúsztatták a competitive-et, ami a mai napig nem jött meg. Emellett természetesen a játék még mindig tele van kisebb-nagyobb hibákkal, de a legnagyobb gondot nem csak ez okozza. A Battalion 16 000 egyszerre játszó játékossal indult az első nap, ami mára átlag 1700-ra fogyatkozott. A játék mechanikájával nincsenek nagy problémák, de valahogy a dolgok mégsem akarnak klappolni. Persze a Bulkhead-nek még bőven van ideje helyrehozni a dolgot, hiszen a teljes megjelenést csak 2019 elejére tervezik és gondoljuk végig, mennyire bugos volt a PUBG is a teljes kiadás előtt. (nem mintha most nem lenne az -a szerk.) A fejlesztők, főleg Joe Brammer, aki próbálta a csapatot vezetni, eközben pedig PR tevékenységeket is végzett, besokallt és kicsit passzív-agresszívan kezdett válaszolgatni a közösségnek.

Ez végül abba fulladt, hogy ő letiltotta a Twitterjét és mostantól csak a játékkal foglalkozik, így a fejlesztők felől is kevesebbet fogunk hallani. Ez persze elég gyerekes hozzáállás, egy PR szakember felvételének pedig éppen ideje lett volna, de a Reddit közösség is hibázott, amiért ennyire a szívükre vettek mindent, amit BRAMMERTR0N mondott. A játék tehát nincs túl jó passzban, de reméljük idővel tényleg elérik azt, amit szeretnének és lesz egy CoD-hoz hasonló e-sport játék a palettán.

Ha érdekelnek a játékkal kapcsolatos hírek, frissítések és események akkor csatlakozz a Battalion 1944 Magyarország csoporthoz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!