Kitűzték az első Steam Tournament Beta időpontját

Kitűzték az első Steam Tournament Beta időpontját

Február 21-23. között rajtolnak az első minibajnokságok.

A Psyonix már régen megszellőztette a játékon belüli minibajnokságok tervezetét, a tavaszi irányelveikben pedig meg is osztották velünk, hogy az első Steames béta teszt februárban fog érkezni. A pontos dátum nemrég látott napvilágot, február 21-23. között élvezhetjük az első köröket minirendezvényeken.

Íme a Rocket League irányvonala 2018 tavaszára

A Psyonix közzétette, hogy milyen terveik vannak a következő néhány hónapra! Lesz itt rengeteg minden, játékon belüli változásoktól kezdve új ládán át Xbox One X megjelenésig.

No, de azért nem úgy fog mindez kinézni, hogy csak belépünk a játékba és már elérhető is lesz nekünk, meg kell tenni bizonyos lépéseket. Még egyszer kihangsúlyozom, Steames béta lesz; a konzolon játszók nem tudnak majd részt venni rajta. Tehát a lépések:

  1. A Steam könyvtárunkban nyomjunk jobb klikket a Rocket League-re.
  2. Keressük meg a Properties-t (tulajdonságok).
  3. A felugró ablakban nyomjunk rá a "BETAS" lehetőségre.
  4. Majd a megjelenő oldalon válasszuk ki a "Tournament Beta" lehetőséget. A fiókunk elkezdi letölteni az ehhez szükséges tartalmakat.

Ha ez megvan lehetőségünk nyílik majd saját tournament létrehozására, vagy pedig más játékosokéhoz való csatlakozásra. Viszont van pár dolog még, ami a béta során másképp fog működni, mint az éles játékban:

  • A béta verzió HELYETTESÍTI az éles játékot, ám az eredeti felhasználódból SEMMI SEM fog törlésre kerülni.
    • Egyes irányítási és audio beállítások másképp jelenhetnek meg, mindenképp ellenőrizzétek majd őket.
  • A Competitive meccsek nem elérhetőek a béta "kliensben".
  • Amennyiben szeretnél visszatérni az éles játékhoz még a béta véget érése előtt, akkor a föntebb leírt útvonalat követve válaszd ki a képen is látható "NONE - Opt out of all beta programs" lehetőséget.
  • Mivel csakis Steames bétáról van szó, így más platformhoz tartozó játékosokkal nem dobhat össze.

Természetesen a bejelentéshez nem csak száraz szöveget kaptunk, hanem egy remek videót is.

Tehát Február 21-én közép-európai idő szerint este 19:00-kor rajtol el a buli, és az időeltolódás miatt nálunk február 24. hajnali 02:00-ig tart majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!