Érkezik az új Battle Pass és elég sok újdonságot tartalmaz!

Jönnek a heti küldetések és több ajándékot is beszerezhetünk.

A héten ér véget a második szezon és egyből kezdődik is a harmadik, ami annyit jelent, hogy újabb Battle Pass is érkezik! A témája nagy valószínűséggel az űr lesz.

A Fortnite napjainkban -fejlesztői jelentés a szezonzárás előtt

Heldeus | 18/02/10 08:00 Múlt éjszaka az Epic Games kiadott egy méretes tájékoztatót arról, hogy hogyan áll most a játék fejlesztése és mi mindenre számíthatunk a közeljövőben. Az elmúlt hetekben többször is voltak szolgáltatásbeli problémák, és ezekre most választ kaptunk, hogy mi is okozta, miért nem tudtunk például két héttel ezelőtt majdnem egy egész hétvégén át a barátainkkal játszani.

Csakúgy, mint az előző Battle Pass-ban, itt is Tier-enként kapunk majd új értékes ajándékokat és ugyanúgy 10 Battle Star kell majd egy tier feloldásához. Elég sok minden változott tavalyhoz képest, nézzük is meg az összeset:

30-cal több tiert kapunk majd idén és így összesen 100 lesz majd, azaz sokkal több jutalom üti a markunkat. Van olyan dolog, amiből szimplán csak többet fogunk kapni, viszont három új dolog is érkezett a Battle Pass-ba:

NÉV SEASON 2 Battle Pass SEASON 3 Battle Pass
Kinézet 4 6
Csákány 3 3
Emote 4 4
Glider 3 3
Back Blings 0 3
Skydiving FX Trails 0 5
Betöltő képernyő 0 8
Bannerek 16 23
Emotikonok 16 21
ÖSSZES 46 76

Attól függetlenül, hogy most 30-cal több tier került a Pass-ba, a fejlesztők szerint ugyanúgy 75-150 óra között kilehet maxolni a Battle Pass-t. Természetesen, ha ehhez lusták vagyunk, akkor 150 V-Bucksért bármikor vásárolhatunk tiereket. Érkezett egy új Battle Bundle is, amivel a Battle Pass mellé még 25 tiert kapunk és ez 2800 V-Bucks-ba kerül, ami ha kiszámoljuk 40%-kal olcsóbb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a tiereket. 

Megjelennek a Weekly Challengek, amivel a fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy mindenki a saját tempójában tudjon fejlődni. A Weekly Challengek lényege annyi, hogyha megvásároljuk a Battle Pass-t, akkor visszamenőleg is bármelyik heti küldetést meg tudjuk csinálni. Egy-egy Weekly Challengben 7 küldetés van, amiből legalább négyet kell megcsinálnunk, hogy megkapjuk a jutalmat. 

Nagyon izgatottak vagyunk már az új Battle Pass-szal kapcsolatban és kíváncsian várjuk, milyen újításokat eszközöl majd még az Epic Games.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!