Az új tárgykategóriák közül is bemutatott egyet az Epic Games -Videó

Az új tárgykategóriák közül is bemutatott egyet az Epic Games -Videó

Nem csak egy outfitet, hanem az egyik teljesen új tárgyat, a Trailek egyik példányát is megmutatták nekünk a fejlesztők! Tűz... tűz mindenhol!

A harmadik Battle Pass rengeteg mindenben fog különbözni elődjétől. Alapvetően a megszerezhető tartalmak mennyisége is ugrásszerűen megnőtt, hiszen míg a második Battle Passal 46 tárgy ütötte a markunkat, addig a harmadikkal ez 76-ra emelkedik. 

Érkezik az új Battle Pass és elég sok újdonságot tartalmaz!

Jönnek a heti küldetések és több ajándékot is beszerezhetünk.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy drasztikusan több Bannert pakoltak a játékba (na jó, egy kicsit emelték a számukat -a szerk.), hanem hogy új tárgykategóriákat is létrehoztak. Erről a táblázatról gyönyörűen leolvasható, hogy mikről van szó.

Jól látható, hogy három újdonság is szerepel ott, bár eddig egyikről sem tudni túl sokat. A Back Blings, ha minden igaz, egy cserélhető eleme lesz a Lockerünknek. Ezt az eszközt a hátán fogja vinni a karakterünk, mint egy táskát, de az Inventory méretét nem fogja befolyásolni, csupán dizájnelem.

A Loading Screens egy apró, ám érdekes extra lehet, jó eséllyel a meccsek betöltő képernyőit tudjuk majd testreszabni velük.

No, és akkor amiért most itt vagyunk, az a Skydiving FX Trails, ebből ugyanis megmutattak egy példányt nekünk a fejlesztők! Amit a karakterünk zuhanás közben húz maga után csíkot, különleges látvány elemekkel láthatjuk majd el. Íme belőle egy:

Szerintem a Trailek elképesztően látványos kiegészítői lehetnek a játéknak, és ezen kívül vár még ránk 4 másik féle! Várható volt egyébként, hogy a szkafander outfit mellé jönni fog egy légtérbe belépő egység égését szimuláló Trail is, viszont hogy a többi milyen lesz, az még a jövő zenéje. Nektek hogy tetszik ez az apró kiegészítő, illetve mi a véleményetek a másik két kategóriáról?

A cikk végére pedig álljon itt egy meme, amelyet nagyon sokan átérezhetünk most!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kép forrása: imgur.com

Kövess Minket!