Raklapnyi új videót kaptunk a Far Cry 5-ről

Raklapnyi új videót kaptunk a Far Cry 5-ről

Nemsokára végre kézbe is vehetjük a kicsikét. 

Cirka egy hónapja írtunk nektek arról, hogy kellemesen elmebeteg játéknak ígérkezik a Far Cry ötödik része, ami március 27-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra is megjelenik. Az elmúlt időszakban azonban temérdek újabb anyagot osztott meg a kiadó saját gyermekével kapcsolatban, úgyhogy ezek közül össze is szedtük a legizgalmasabb darabokat. 


A Far Cry 5-ben nemcsak egyik kedves ismerősünk segíthet majd nekünk –a beépített kooperatívnak köszönhetően–, hanem akár különböző segítőket is felfogadhatunk, akik egyedi képességeikkel megkönnyíthetik az előttünk álló feladatok teljesítését és persze, egyúttal alaposan meg is spékelhetik a játékélményt. 


A korábbi részekben már megszokhattátok, hogy ha felveszünk egy küldetést, akkor azt többféleképpen is le lehet tudni. Szerencsére nincs ez másképp a legújabb epizódban sem, ahol gyakorlatilag rajtunk áll, hogy békés vagy kevésbé pacifista módon vágunk bele. 


Ha ti is úgy gondoljátok, hogy a kutya az ember egyik legjobb barátja, akkor örülni fogtok annak, hogy hű társként az öreg Boomer fog elkísérni titeket a játékban. Ő nem csak követi az egyszerűbb parancsainkat, hanem segít is az ellenfelek eliminálásában. 

Útközben az is kiderült, hogy milyen vasat kell a Far Cry 5 alá pakolnunk ahhoz, hogy a lehető legjobban fusson, úgyhogy lássuk is ezeket!

Minimum gépigény (720p-ben, alacsony grafikai beállításokkal)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz vagy AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
VGA: NVIDIA GeForce GTX 670 vagy AMD R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0)
memória: 8GB RAM

Ajánlott gépigény (1080p-ben, magas grafikai beállításokkal)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz
VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD R9 290X (4GB VRAM Shader Model 5.0)
memória: 8GB RAM

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!