Rég nem látott sztárcsapat ülhet ma vissza a trónra Katowicében

Rég nem látott sztárcsapat ülhet ma vissza a trónra Katowicében

17:00-tól magyar közvetítés mellett is élvezhetitek a Bo5 döntőt, azonban ha lemaradtál a tegnapi eseményekről, azt is pótolhatod velünk itt.

Végéhez közeledik az IEM Katowice CS:GO versenye, miután a tegnapi napon a FaZe és a fnatic is győzedelmeskedni tudott az elődöntőkben, méghozzá igen meggyőző módon. Nézzük is, hogy mi történt!

FaZe - Astralis

A nap első meccsén a tavalyi döntő visszavágóját láthattuk, ám az eredmény teljesen másképp alakult. A vétó után sorban Cache, Overpass és Inferno lettek a pályáink, ám utóbbira nem volt szükség, mivel már az első két pályán lerendezte régi riválisát a FaZe. Mindkét pályán szoros, 9-6-os első félidőt zártak, azonban a második etapban NiKoék tudtak jobb rajtot venni. A győzelemben kulcsfontosságú volt rain játéka, aki pár napos megfázása után úgy tűnik, visszatért tőle megszokott formájához. A túloldalon dupreeh hiánya volt a legfájóbb: ritkán van ilyen gyenge meccse, de a FaZe sztárjai teljesen kizárták a meccsből, GuardiaN ellen 9-szer vesztett harcot és egyszer sem tudta lelőni 52 kör alatt.

fnatic - Liquid

A másik elődöntő is hasonló eredménnyel zárult, itt a fnatic, pontosabban KRiMZ és flusha parádézott. Inferno (16-13) és Mirage (16-7) voltak a pályáink, ami valamelyest érthetetlen a Liquid szemszögéből, ugyanis ahogyan azt korábbi elemzésünkben is kiemeltük a svéd fél kapcsán: csakis ez a két mapjuk van. Nyílt titok volt, hogy a StarSeries-es kiesés után mindenki ráfeküdt az egyéni gyakorlásra, mely az egyik fő problémájuk volt Kijevben, így az ő kényelmes pályáikat hagyni első kettőnek nem túl jó döntés. Viszont ki kell emelni, hogy KRiMZ nagyon keményen megdolgozott ezért a győzelemért, amit nem szabad és nem is tudnánk elvenni a fnatic-tól, mert abszolút megérdemelt. A túloldalon NAF nem túl erős játékát emelnénk ki: Mirage-on most és Kijevben is megremegett, úgy tűnik, az nem fekszik neki úgy, ahogy a többi.

Elérkeztünk hát a döntőhöz, melyet ma este 17:00-tól a FaZe és a fnatic vív meg egy Bo5 mérkőzés keretein belül. Természetesen az eseményt továbbra is magyar kommentár mellett élvezhetitek az alábbi Twitch csatornán:

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!