SIXERrel utazik az EnVyUs a WESG döntőre

SIXERrel utazik az EnVyUs a WESG döntőre

Egy hónappal ezelőtt az akadémiacsapatba száműzték, de a WESG-en SIXER lesz az EnVyUs ötödikje.

A WESG döntőig már csak egy hét van hátra, a csapatok már készülődnek, köztük az EnVyUs is, akik a 26 éves Christophe "SIXER" Xiaval utaznak a kínai Hajkou-ba a HLTV értesülései szerint. A szituáció egyértelmű lehet, hiszen a versenyszabályzat szerint csak ugyanazon nemzet játékosaiból állhat egy felállás, így a belga állampolgárságú Adil "Scream" Benrlitom helyét veszi át az nV-ben.

Egy hónappal ezelőtt kitették a gárdából és leminősítették az akadémiába, ami jelentős bukás a karrierében. Azonban ő volt az egyetlen megoldás arra, hogy az EnVyUs indulhasson a WESG-en, ezért valószínűleg elásták a csatabárdot a felek, ha volt. Ami Screamet illeti, ő a Belgium nevű mixben játszik majd az eseményen Kévin "Ex6TenZ" Droolans irányítása alatt, akit szintén nemrég vágtak ki csapatából, az LDLC-ből.

Problémából megoldás: Kio tényleg visszatér az NV-hez

Ez az igazi plot twist.

Az ELEAGUE Boston Major után komoly kavarodás történt az EnVyUs-nál, hiszen SIXER, majd xms is kikerült a kezdőből, hogy helyet adjanak a két év után visszatérő Fabien "kioShima" Fiey-nek és az akadémiából felminősített Ali "hAdji" Haïnouss-nek. A WESG döntő csoportkörében az E jelzésű kalapba kerültek, ahol a Bravado, az Ukrajna és a Viva Algeria ellen kell bizonyítaniuk.

Az EnVyUs felállása a tornán várhatóan a következő lesz:

Vincent "Happy" Schopenhauer
Cédric "RpK" Guipouy
Ali "hAdji" Haïnouss
Fabien "kioShiMa" Fiey
Christophe "SIXER" Xia

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!