A Fortnite már a LoL-t is megelőzte, a PUBG feljött a harmadik helyre

A Fortnite már a LoL-t is megelőzte, a PUBG feljött a harmadik helyre

Az előző héten még a League of Legends vezetett, viszont mára letaszították trónjáról.

Az előző héthez hasonlóan az Esportsobserver erre a hétre is elkészítette nekünk a legfontosabb Twitch statisztikákat. Most is arról a bizonyos időről lesz szó, amit a tartalom nézésével töltöttek a felhasználók.

Hiába volt PUBG verseny, a Fortnite-ot majdnem kétszer annyit nézték

Az előző hetet a LoL uralta még, de a Fortnite elég közel került hozzá.

Múlthéten egészen közel került a Fortnite a LoL-hoz, viszont erre a hétre már a vezetést is átvette. Nem is akárhogyan, ugyanis az előző heti adatokhoz képest a Fortnitehoz hozzácsapódott még bő 4 millió. Természetesen ehhez az óriási sikerhez szükség van arra is, hogy Tyler "Ninja" Blevins csatornája nem ismer határokat, ugyanis nemrég meglett a streamer 100 ezredik felirazkozója is. 

Azt még nem lehet tudni, hogy a Fortnite egyeduralma meddig fog még tartani, viszont mindenesetre ez jelenleg annyit jelent, hogy a LoL-t letaszították a trónjáról. A legnézettebb csatorna természetesen még mindig a Riot Games, akit szorosan követ Tyler1 és Imaqtpie. A PUBG kettő helyet javítva felfért a dobogó legalsó fokára köszönhetően a Twitch Rivals-nak. Ez is jól mutatja, hogy egy versenyt mennyivel többen néznek, ha az egyik legnagyobb streamer is játszik. Most például csak shroud egyedül termelt 1,1milliót. A negyedik helyre felfért még a CSGO köszönhetően az IEM Katowicének, ami messze jobb számokat hozott a konyhára, mint a korábbi StarLadder i-League. Az ESL hivatalos Twitch csatornái hozzák a tartalom nézésével töltött idő 60 százalékát. Az IRL két helyet javítva ott van az ötödik helyen. Az Overwatch az OWL segítségével stabilan elfoglalta a hatodik helyet és úgy tűnik, hogy jövőhéten akár még az IRL-t is megelőzheti. A Hearthstone előre lépett egy helyet, köszönhetően annak, hogy a DOTA2 négy pozícióval hátrébb került. A mezőny végén is történt egy helycsere, a WOW lett a kilencedik és a GTA V pedig a tizedik.

Ti mit gondoltok, meddig fogja még a Fortnite uralni a mezőnyt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!



Kövess Minket!