Megérkezett a Dead Dozen korai hozzáférésű változata!

Megérkezett a Dead Dozen korai hozzáférésű változata!

Amihez egy hangulatos előzetest is kaptunk, bár a játék körül egyre csak gyűlnek a borús fellegek.

Még december végén meséltünk nektek a Fntastic érdekes koncepciójú túlélőjátékáról, amiben 11+1 játékos csap össze egymással, akik közül utóbbi félelmetes szörnyetegként vadászik a többiekre, akit pedig megöl, az halála után csatlakozik hozzá és elkezdi üldözni korábbi csapattársait. A játék fejlesztési munkálatai lassan, de biztosan haladnak, aminek hála pár napja meg is jelenhetett a Dead Dozen korai hozzáférésű változata. 


A leginkább a Left 4 Dead és a Rainbow Six: Siege keverékére hasonlító játék azonban egyelőre nem nyerte el a Steam felhasználók tetszését, aminek valószínűleg több oka is lehet. A fejlesztőcsapat eredetileg jóval korábbra ígérte az early access változat megjelenését, ám amikor eljött a várva várt időpont, akkor is csak késve tájékoztatta a vásárlókat a megjelenés elcsúsztatásáról

Ezt követően bár folyamatosan jöttek az infók a Fntastic csapatától, mindig csak tolták és tolták a korai hozzáférésű változat megjelenési időpontját, ami mire végre megérkezett, jó eséllyel már elvette a legtöbb játékos kedvét. Ezt arra alapozzuk, hogy a tegnapi este folyamán egy darab meccset nem lehetett találni, mert egyszerűen nem volt elég játékos hozzá. Hogy mi lesz a Dead Dozennel, azt egyelőre nem tudjuk, de egyre inkább úgy néz ki, hogy ha nem kapja össze magát, akkor el fog tűnni a süllyesztőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!