Túlélték a nagyok a WESG első napját, mind továbbjutottak

Túlélték a nagyok a WESG első napját, mind továbbjutottak

Megvan az első nyolc csapat, akik a következő fordulóba mennek.

A WESG 2017 döntőjének első napja a magyar nézők számára igen korán (hajnali 4-kor) indult és ennek köszönhetően hamar véget is ért. Az A, B, C és E jelzésű csoportok szereplői küzdhettek meg a továbbjutást érő két-két helyért ma. Az itt elért eredmény azonban még nem a rájátszással kecsegtet a diadalmas csapatoknak, hiszen a csoportkör még egy fordulót tartalmaz, ahol a legjobb 16 játszik majd 4 kalapba sorolva a jelenlegi helyezés alapján. Nézzük is, hogy milyen eredmények születtek!

Az A csoportban 4 olyan gárda került össze, akik jobb esetben a top 16-ba sem juthattak volna be, ám a sorsolás kegyes volt hozzájuk, így az MVP PK és a TeamOne is ott lehet a 2. szakaszban. A B csoportban kétségkívül a GODSENT és az AGO voltak esélyesek, ennek megfelelően akadálymentesen vették a kihívást. A C csoport volt a legérdekesebb kétségkívül, hiszen itt két nemzeti mixet is láthattunk a Belgium és a Wololos képében. Szerencsére teljesítették az elvárásokat és nem kaptak ki a gyengébb ellenfelektől. Az E csoportban két résztvevő maradt a rendezvényt beárnyékoló események miatt, így az EnVyUs és a Bravado is tovább mehet, meccsüket csak a jobb sorsolásért játszották le.

A WESG csoportkörének állása az első nap után:

A holnapi napon a másik négy csoport mérkőzései következnek és láthatjuk majd a Cloud9-t, a fnatic-ot, az SK-t és még néhány ígéretes nevet is a pályára lépni, szintén hajnali 4:00-tól egészen 13:00-ig. A WESG 2017 döntője egészen vasárnapig tart majd és másfél millió dollárt osztanak szét a kínai Hajkou városában a legjobb csapatok között.

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!