A HellRaisers is ott lehet Sydney-ben!

A HellRaisers is ott lehet Sydney-ben!

A GG:Origin nevű versenyt kell megnyerniük hozzá két hét múlva.

Már csak egyetlen kiadó hely maradt a GG:Origin nevű rendezvény névsorán. A UCC és a GG.BET közös eseménye a csekélynek mondható 10 000 dolláros összdíjazás mellett egy IEM Sydney 2018 kvalifikációval is szolgál, így számos érdeklődőt találhatunk a nemzetközi Counter-Strike porondjáról.

A GG:Origin egy két szakaszból álló verseny lesz, ahol először 16 csapat versenyzik a rájátszásba jutásért. Vigaszágas kiesési rendszerben próbálhatnak szerencsét egymás ellen, ahol minden meccs Bo3 lesz, a döntő pedig Bo5. Akik elérnek idáig, azok a négy meghívottal csaphatnak össze egy Bo3 mérkőzésekkel tarkított egyenesági kiesés küzdelemben. A már említett vendégek nem mások lesznek, mint a Virtus.pro, a Gambit, a Heroic és a HellRaisers. Az esemény győztese utazhat Sydney-be, míg a 2-4. helyezettek között oszlik el a pénznyeremény.

A GG:Origin csoportkörére március 16. és április 1. között kerítenek sort, míg a rájátszás egy nappal később indul el és egy hétig tart majd. Az IEM Sydney egy hónappal később, május 1-6-ig lesz és 16 csapat vesz majd részt rajta. Egyelőre annyit tudni az eseményről ezen felül, hogy a FaZe, a Renegades és az SK ott lesznek, valamint 250 000 dolláros összdíjazásért küzdhetnek majd a szerencsések az ESL versenyek új formátumában, mely Katowicében debütált.

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!