Válaszolt a Geek Mafia az egyik kollégájuk botrányos viselkedésére

Válaszolt a Geek Mafia az egyik kollégájuk botrányos viselkedésére

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a céget, csak a saját karrierjét húzta le a WC-n a szervező.

Tegnapi cikkünkben adtunk hírt arról, hogy egy kicsi, közösségi kupán résztvevő csapatot hogyan inzultált és küldött el melegebb éghajlatra az egyik szervező.

Hihetetlenül gyerekesen viselkedett egy közösségi kupa szervezője

A FACEIT már szeretné is megszakítani velük a kapcsolatot, amin nem lepődök meg.

Mint az várható volt, este érkezett is a válasz a cégtől, ami jó pár kérdésünkre felel az üggyel kapcsolatban:

"A Geek Mafia egy kicsi gamer közösség, amit arra terveztünk, hogy a nem annyira híres streamereknek és játékosoknak nyújtsunk segítséget és egy olyan oldalt hozzunk létre, ahol barátokat szerezhetnek vagy csak játszhatják a játékot a móka kedvéért.

Ez az esemény volt az első CS:GO verseny, amit mi szerveztünk és az elején csak a közösség tagjait akartuk meginvitálni. Nem volt nyeremény és arra terveztük, hogy mindenki jól érezze magát. A kevés játékos miatt, viszont másokat is meg kellett hívnunk, hogy ne kelljen lemondani ezt az eseményt.

Ahogy az a közösségi oldalainkon és a fórumainkon is látszik, semmi nem ment terv szerint. Későn kezdtünk, sokakat megvádoltak csalással és más problémák is voltak. A gondok ezután csak megsokszorozódtak ugyanis egy versenyző panaszaira az egyik szervező elfogadhatatlan stílust engedett meg magának. Ő inkább a közösségünk egyik tagja, mintsem a vezetőség része és már most szeretnénk letisztázni, hogy nagyon komolyan fogunk foglalkozni az üggyel."

A levél további tartalmában azt állítják, hogy tényleg komolyan veszik ezt az ügyet és a büntetés nem lesz publikus. Emellett pedig a jövőben megpróbálnak mindig értelmesen válaszolni és a probléma megoldására törekednek majd. Természetesen már sok pletyka felreppent arról is, hogy mivel egy ennyire kicsi közösségről beszélünk, talán direkt generálták ezt a botrányt, hogy játékosokra tegyenek szert, de ezt erősen kétlem. Reméljük tényleg komoly büntetést kap majd a szóban forgó szervező.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!