Nem véletlenül bootcampel az ex-100 Thieves Németországban

Nem véletlenül bootcampel az ex-100 Thieves Németországban

Egy kis oknyomozás után egy brazil e-sport portál rájött a dolog nyitjára.

Mint arról már korábban hírt adtunk, rengeteg pletyka kering akörül, hogy FalleNék nem fogják meghosszabbítani szerződésüket az SK-val, hanem inkább nyáron az Immortals égisze alatt folytatják, vélhetően MiBR név alatt. Az SK így csapat nélkül maradna, de már ott is keringenek bőven a pletykák, miszerint a kNg nélküli ex-Immortalst, pontosabban ex-100 Thieves-t szeretnék leigazolni. Erre enged következtetni egy brazil CS hírportál nyomozása is, hiszen egy hete jelentették be fnx-ék, hogy Kölnbe mennek, ami után pofonegyszerű volt megtudni, hogy pontosan melyik hotelben laknak. Mint kiderült 7 percre vannak az SK központjától, ami szinte megkérdőjelezhetetlen bizonyíték, hogy a szervezet miatt utaztak Németországba.

Sőt, elképzelhető, hogy az SK fizetett nekik mindent, hogy már most alá tudjanak írni HEN1-ékkel. Ezzel egyetemben viszont lassan biztossá válik, hogy FalleNék az Immortals-nál folytatják majd, lehetséges, hogy MiBR néven, hogy még inkább elnyerjék a brazil rajongók szívét. Az SK mostani játékosainak viszont nem igazán megy a játék, nemrég a WESG-ről is könnyedén kiestek, előtte pedig a katowicei kalandjuk sem volt hosszú életű.

"Nagyon szégyelljük magunkat" FalleN

Az oroszok és a németek ellen is könnyedén kikaptak és a legelső csoportkörben távoztak a végső győzelemre is esélyes brazilok.

Nem valószínű, hogy ez nagyban befolyásolná szerződésüket, de rendet kell rakni a fejekben, hiszen a mostani formájuk finoman szólva is hagy maga után kivetnivalót. Eközben az NTC(ex-100 Thieves) az MDL-ben szokik össze, de megpróbálnak kijutni Sydney-be is, a GG:Origin nevű versennyel. Szinte biztos, hogy nyáron szervezetcsere lesz, már csak az a kérdés, hogy kell-e valakinek távoznia az SK-tól vagy helyrehozzák a pillanatnyi megingást.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!