Tippeld meg jól az összes Heroes of the Dorm meccset és a Blizzard hozzád vág 1 millió dollárt

Egy hét múlva indul a nagy sikerű Heroes of the Dorm kupasorozat: ha mind a 63 meccset jól tippeled be, akkor a Blizzard 1 millió dollárral jutalmaz.

A Heroes of the Dormot szerintem egy nagy HotS rajongónak sem kell bemutatnom. Az amerikai ligában nem nagy e-sport csapatok mérkőznek meg egymással, hanem különböző egyetemek gárdái. A fődíj pedig rendhagyó, hiszen nem a pénz a fő attrakció, hanem az, hogy győztesek ösztöndíjat kapnak az egyetemükre. A versenysorozat idei fordulója pedig már lassan a nyakunkon van, nagyjából egy hét és indul is. Ebből az alkalomból pedig, a Blizzard egy kihívást intézett a rajongókhoz. Tippeljétek meg az összes meccset és nyerjetek egy millió dollárt. Hogy leadjátok a szavazatotokat, nem kell mást tennetek, mint elmenni a következő oldalra, belépni a Battle.net fiókotokkal és már lehet is voksolni.

Heroes of the Dorm

In the single-elimination phase of Heroes of the Dorm, the top 64 teams have two options as they fight for a spot in the Heroic Four: win or go home.

Persze matematikailag nehéz lesz a dolog, hiszen összesen 63 meccsre kell tökéletes jóslatot leadnotok. Viszont, ha nem lesz tökéletes 'pályamunka', akkor a Blizzard 10 000 dollárt ad annak, aki a legközelebb volt a 100%-hoz. Persze ez így nagyon nehéz, hiszen a nyerési esély majdnem egyenlő a nullával. Viszont akkor is megéri tippelni egy kört, hiszen minden résztvevő kap majd egy sprayt a Tespától, illetve a legjobb 500 egy mount-al lesz gazdagabb, ami majd a 2018-as győztes csapat színeit viseli majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!