Egy korszak zárul le: TACO távozik az SK-ból!

Egy korszak zárul le: TACO távozik az SK-ból!

A brazil játékos tegnap este jelentette be Twitteren, hogy otthagyja az SK Gaminget.

A korábbi pletykák alapján már sejteni lehetett, hogy az SK sem kerülheti el a jelenlegi forgást és miután felmerült az a hír, hogy s1mple és flamie csatlakozhat FALLEN-ékhez, szinte biztosra vehettük, hogy valaki távozik az SK Gamingből. A közzétett információk szerint Epitacio "TACO" de Melo és Ricardo "boltz" Prass húzta a rövidebbet és ez most félig megerősítést is nyert.

Riport: S1mple és flamie az SK-ba tart?

Tovább gyűrűznek a brazilok körüli pletykák, ez a páros tényleg nem Hen1 és Lucas1.

TACO egy Twitlonger bejegyzésben írta le, hogy otthagyja korábbi csapatát és új kihívások elé néz. A bejelentés egyből a pletykák felröppenése után érkezett, úgyhogy ne legyünk meglepve, hogyha tényleg beigazolódnak ezek a hírek. 

TACO 2015 novemberében csatlakozott a brazilokhoz. Sok tornagyőzelemhez segítette hozzá a csapatát, köztük a kettő major címhez is. 

"Néhány hete azon kaptam magam, hogy nem vagyok boldog. Pár napja elhatároztam, hogy újra élvezni szeretném a játékot, még akkor is, hogyha el kell hagynom azt a csapatot, akikkel a játék történelmének egyik legsikeresebb csapatává váltunk. Ezt a mezt viselni elég "nehéz" és nem hordhatja csak úgy bárki, ilyen sokáig. Rajtam nagy büszkeséggel 2 év 4 hónapig volt. Ez az idő alatt rendkívül nagy nyomás volt rajtam és talán ez volt az egyik dolog, ami az eredményességeinkhez vezetett. 

Ma itthagyom a 28 hónapos örökségemet: 13 trófea, 21 döntő és 10 elődöntő. Harag és bűntudat nélkül távozok a csapattól, de természetesen az ajtóm mindig nyitva áll majd."

Később azt is megerősítette, hogy folytatja a profi pályafutását, viszont pár napot igénybe fog venni, hogy átnézze, milyen ajánlatokat kapott.

Ti mit gondoltok, tényleg érkezhet s1mple és flamie párosa FALLEN-ék mellé?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV

Kövess Minket!