Fortnite streamből milliomos: már most havi 250.000 dollárt keres az új Twitch sztár, Ninja

A népszerű Fortnite streamer alig két hét alatt duplázta meg a feliratkozóinak számát!

Tyler "Ninja" Blevins-t Fortnite berkekben nem nagyon kell bemutatni, az egyik legismertebb, ha nem a legismertebb Fortnite streamer jelenleg. A számok egyértelműen az utóbbiról árulkodnak, hiszen az ex-profi Halo és PUBG játékosnak két hét sem kellett ahhoz, hogy újabb mérföldkövet érjen el a Twitch csatornájával. 

Golf és Battle Royale közvetítések? Nagyobb köztük a kapcsolat, mint azt gondolnánk

Heldeus | 18/03/03 09:30 A Battle Royale játékok, elsősorban a PUBG és a Fortnite szinte a semmiből megjelenve ugrottak a nézettségi listák élére, letaszítva, de minimum megostromolva olyan klasszikusokat, mint például a League of Legends. Két héttel ezelőtt a Fortnite nagyon erősen megközelítette a LoL-t, korábban pedig a PUBG tette ugyanezt a Twitch nézettségi adatai szerint.

Február 22-én kapta meg az ötvenezredik feliratkozóját, nemrég pedig megugrotta a 100 ezret, ami brutális teljesítmény! Na de, miért szeretik az emberek ennyire Ninjat? Miben más, mint a többi Fortnite streamer? Legelőször is a streamjén mindig fergeteges a hangulat. Ninja tele van energiával, folyton képes pörögni, rettenetesen bele tudja magát élni a játékba amellett, hogy elképesztően ügyesen játszik. Mindig képes elkápráztatni a közönségét valamilyen új mechanikával, vagy pedig olyan helyzetek sikeres megoldásával, amelyekben a játékosok 99%-a, köztük én is, jó eséllyel elbukott volna.

Továbbá pedig ott vannak a Twitch és a Fortnite legújabb szerelemgyerekei, a Twitch Prime aktiválásával megszerezhető ingyenes kinézetek és chat emote-ok, amelyek meglehetősen megdobták a Fortnite, és ezen belül Ninja számait is. Harmadrészt pedig, Ninja hatalmas stream dömpinget tartott az elmúlt időszakban, amit olykor 70 ezren is néztek egy időben.

Ez az egész természetesen egy gigantikus pénzkatapultként is működött nála, ha csak a Twitch standard, 50-50%-os osztozkodási arányát nézzük a minimum 5 dolláros feliratkozási díjjal, akkor is 250 ezer dollár az, amit ő megkeresett ezzel a 100 ezer feliratkozóval. A valóságban viszont természetesen ennél még többről van szó, hiszen a sub kifizetéseken felül extra donation-öket is szokott kapni, olykor több száz, vagy akár ezer dollár értékben is, továbbá könnyen lehet, hogy a Twitch a számára egy kedvezőbb osztozkodási arányt is felkínált. 

Bárhonnan is nézzük, Ninja növekedése elképesztő, és jelen pillanatban rengeteg játékos álmait megvalósítva él. Egész nap nyomhatja kedvenc játékát, jól szórakozik, nem csak a közönsége, hanem ő is, emellett pedig igen jól keres. Ki ne akarna fellőni egy 24 órás streamet, aminek a végén simán vehetne egy új autót?

Ti szoktátok nézni Ninja streamjeit vagy moments videóit?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!