Sadokist elnézést kért a viselkedésért

Sadokist elnézést kért a viselkedésért

Profiként áll az ügyhöz és nem szeretné ha bárki eltusolná azt, ami történt.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a világ egyik leghíresebb kommentátora, a kanadai Matthew "Sadokist" Trivett komoly kalamajkába keverte magát, amikor részegen leült streamelni. Volt akit öngyilkosságra buzdított, míg mást az "N betűs" szóval illetett, az egészről alább olvashattok bővebben.

Komoly botrányba keverte magát a világ egyik leghíresebb kommentátora

Wolfi | 18/04/01 10:38 Kezdjük az egész témát azzal, hogy az emberiség már nagyon régóta ismeri az alkoholt és annak hatásait, pont ezért született egy örök bölcsesség, ami így szól: Minek iszik, aki nem bírja? Ha Matthew "Sadokist" Trivett megfogadta volna ezt az évszázados bölcsességet, talán elkerültünk volna egy drámát és előfordulhat, hogy nem teszi tönkre a karrierjét; de kezdjük rögtön a legelején.

Sadokist egy napig hagyta pihenni az ügyet, ma viszont egy hosszú bocsánatkérő levelet írt ki a Facebookjára, ahol elmondja, hogy tudja mekkora hibát követett el és másokat elítélt már sokkal kevesebbért is, undorodik mindattól, amiket mondott azon a streamen. Emellett pedig bejelentette, hogy a mostani EPL fordulókon saját döntése miatt nem castol majd.

"Az előző éjszaka teljesen kikeltem magamból, valami olyasmi voltam, amit nem tudok elfogadni és nem ismerek fel (...) elárultam magam, undorodom, csalódott vagyok és el sem tudom hinni azokat a dolgokat, amiket tettem. Elképesztően ideges voltam, amikor láttam magamat azokban a klipekben; teljesen gyerekes és szánalmas voltam. Főleg azért mert egy olyan ember csinálta ezt, aki felé hatalmas elvárásaim vannak: én."

"Egyelőre nem tudom mi következik. A munkáltatóim megbíznak bennem annyira, hogy helyre tudom hozni ezt a dolgot, de egyelőre még az a döntésem, hogy nem veszek részt az eheti EPL-en...

Nincsen kifogás arra, amit tettem. Az e-sport nem tűri a gyűlölködést és a rasszizmust, én pedig, mint a közösség egyik prominens alakja rossz fényben tüntettem fel mindenkit. Cserbenhagytam a rajongóimat is, akik eddig támogattak engem és a kollégáimat is, akik most az én rossz döntésem levét isszák meg. Ezenfelül pedig a családomat is, akik nem így neveltek, ahogy én viselkedtem. Ami pedig a legrosszabb magamat is cserbenhagytam... azt az embert, aki felé a legnagyobb elvárásaim vannak.

Mindezekért szeretnék mélységesen elnézést kérni."

Az angol verziót fent elolvashatjátok, ahol sokkal tartalmasabban beszél arról, hogy mégis mekkora hibát követett el. Az előző cikkben leírt állításomat vissza vonnám; valószínűleg a karrierje nincs veszélyben, de ez egy olyan kihágás volt, ami ha újra megtörténik valószínűleg teljesen belefog bukni. Mindenki hibázik az életében; reméljük, hogy tanul belőle.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések