Borzalmasan gyenge lett a Family Guy WoW

Borzalmasan gyenge lett a Family Guy WoW "része"

Egy fél perces sketchet kapott az április elsejei epizódban a Leeroy Jenkins mém.

Hatalmas hírveréssel és komoly svunggal érkezett meg a Family Guy április elsejei része, amit szinte teljesen a WoW-al harangoztak be. Mivel a rész bolondok napján érkezett meg, még azt sem tudhattuk, hogy vajon tréfának szánják vagy tényleg egy WoW-os részt kapunk a Family Guy készítőitől.

Egy WoW témájú résszel készül április elsejére a Family Guy

Egyelőre keveset tudunk róla és ez valószínűleg így is marad az adásig.

Később viszont hamar megtudtuk, hogy a teljes rész nem fog a WoW-ról szólni, de azért reméltük, hogy legalább egy komolyabb etapot szentelnek neki. Végül a nagy várakozás felesleges volt, hiszen egy nagyon rövid Leeroy Jenkins sketch-et kaptunk, ami tíz éve még talán vicces lett volna, de most már egy picit erőltetettre sikerült.

A South Park WoW-os része után sajnos ennél sokkal többre számítottunk, de ezúttal a Family Guy komoly csalódást okozott azoknak is, akik amúgy kedvelik a sorozatot. Persze magát a szöveget és a mémet jól eltalálták, de ennél tényleg mindenki többet várt, ha még külön WoW-os plakátot is kapott a rész.

Fogalmunk sincs, hogy hogyan jött az ötlet a készítőknek, hogy 2018-ban egy WoW-os mémmel ünnepeljék az április elsejét, de minket tényleg megtréfáltak, hiszen mint mondtam, ennél sokkal viccesebbre és tartalmasabbra is sikerülhetett volna. Lehet, hogy meg kéne hagyni ezt a műfajt a South Park készítőinek, akik nagyon eltalálták a 2006-os részt:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!