Új karakterrel és sok új skinnel kecsegtet a jövőhéten érkező frissítés!

Új karakterrel és sok új skinnel kecsegtet a jövőhéten érkező frissítés!

Deckard Cain, a Diablo világából a HotS-ba költözik. A batyujában a potik mellett skineket, mountot és még sok érdekességeket hoz nekünk.

Április 24-én, vagyis jövőhét kedden érkezik Deckard Cain a 15. támogató hős a Nexus-ba! Képességeit tekintve olyan hősnek ígérkezik, aki nagyobb mennyiségű életerőt képes visszatölteni társainak, ezen felül pedig egy megadott területen tud lassítani, illetve csapdába ejteni ellenfeleit. Tömegirányításban sem utolsó, ugyanis az egyik végső képessége az előtte lévőket altatja el, míg a másik választható képességgel egy forgószelet idéz, s ezzel tarthatja távol magától az ellenfeleit. 

Természetesen érkezik Deckard Heroic Bundle is, ami tartalmaz egy új mechanikus hátast, név szerint Road Chariot (Legendary) Mount-ot háromféle színben, és természetesen az öreg mágus is több színben és kinézetben fog pompázni. Ezen felül pedig két portré és tíz emoji érkezik majd Deckard mellé.

Annak sem kell szomorkodnia, aki nem éppen támogató típusú játékos, szóval nem hozta lázba Deckard érkézese, ugyanis Johanna, Kharazim, Li-Ming, Nazeebo, Sonya, Valla, Butcher, Cassia, és Malthael is kapnak új kinézetet!

Nephalem kinézetek (mindegyik rare)

Additional kinézetek (mindegyik rare)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!