Támogatásról, kedvességről, és nagylelkűségről tett tanúbizonyságot a Blizzard

Rákban szenvedő betegnek küldtek olyat, amire maga sem számított!

Redditen tette közzé egy felhasználó, hogy múlthéten kapott egy óriási ajándékcsomagot a Blizzardtól, miután felvette a kapcsolatot a fejlesztőkkel, és levelezésbe kezdtek. Leírta, hogy ez a játék segít neki túllendülni a jelenleg is fennálló nehéz időszakán, továbbá hogy azóta barangol a Nexus-ban mióta megjelent a Heroes of The Storm, akkoriban pedig éppen kemoterápiás kezelésre járt. Most új gyógykezelést kap, így újra visszatért hőn szeretett játékához, ami elfeledteti vele mindennapi problémáit.

Az ajándékcsomag mellé egy üzenetet is mellékelt a fejlesztőbrigád, amiben röviden ez áll:

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a Heroes ennyi örömet okoz neked, és csak még motiváltabbá tettél minket, hogy folytassuk a kemény munkát! Biztosak vagyunk benne, hogy ez a pozitivitás, ami benned van, segít túljutni minden betegségen! Ezzel az ajándékcsomaggal kíván gyors és teljes gyógyulást az egész fejlesztőcsapat!

Most pedig nézzük a csomag tartalmát a teljesség igénye nélkül!

Az összes fejlesztő által dedikált poszter

A játékból ismert plüss és műanyag figurák

Heroes of The Storm SteelSteries Gaming egér

Természetesen a csomag tartalmazott még pólókat, matricákat, és sok egyéb más ajándékot. Öröm látni, hogy a Blizzard nem felejti el, hogy valójában miért és kikért dolgoznak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!