Így került egy univerzumba Diablo, Tracer, Thrall, és Artanis!

Így került egy univerzumba Diablo, Tracer, Thrall, és Artanis!

Ennyi év után végre kapunk magyarázatot!

Sokan értetlenül állnak a Blizzard MOBA-ja előtt, ahol olyan univerzum karakterei egyesülnek, mint a World of Warcraft, Starcraft, Diablo, és Overwatch. Furcsának tűnhet ez a nagy kavalkád, amit teljes joggal nem ért senki, hiszen ezidáig semmilyen válasszal nem szolgáltak a készítők. 

"Ez csak egy MOBA, miért is kéne bárminek értelme legyen?"

Érkezhetne csípőből a válasz, ugyanakkor jól látszik, hogy a sikeres játékok mögött - ha nem is túl bonyolult, de konzisztens - történetmesélés áll, hiszen ezzel is rengeteg rajongót lehet elmélyíteni a játékban.

Hogy lehetséges, hogy ugyanabban az univerzumban küzd meg egymással egy egyiptomi halál istenszerűség, illetve egy transformers kinézettel ellátott ork. Mégis mi okból küzdenek egymás ellen a Nexus-ban? Többek között ezekre a kérdésekre adhat választ a még ebben a hónapban megjelenő Rise of the Raven Lord ingyenes, és digitális képregény a Blizzard jóvoltából.

Raven Lord - aki egy "test nélküli" hang, a játékban egy narrátor - történetét követhetjük nyomon, aki több másik transzcendens erővel bíró entitással küzd a Nexus-ért, ehhez pedig támogatásra van szükségük. Erejüknél fogva különböző dimenziók hőseit idézik meg, hogy azokat az oldalukra állítsák. Kicsit olyan, mint a feudális középkor. Királyok és lovagok csatája, ám itt a királyok valóságokat eltorzítani képes mágusok, a lovagok pedig különböző játékok karakterei.

Arról még nincs információ, hogy lesz-e folytatás, de az biztos, hogy az Overwatch képregények ihlették az ötletet, így könnyen lehet, hogy ebből is sorozat válik később.

Mit gondolsz, jó ötlet belemagyarázni egy történetet a Heros of The Storm-ba?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!