A sokat emlegetett meteor lehet, hogy igazából egy űrhajó

A sokat emlegetett meteor lehet, hogy igazából egy űrhajó

Legalábbis egy nagyon logikus teória szerint biztosan.

Sokaknak már egy picit túlrágott lehet ez a sztori, de be kell ismerni, hogy az Epic remekül csűri-csavarja a szálakat, amivel komoly történetet adott a Battle Royale mód mögé. Láthattuk, hogy az égitest egyre csak növekszik és egy meteorhoz hasonló csíkot húz maga mögött, erre engedett következtetni az is, hogy az elmúlt napokban még komoly meteoreső is aláhullott az égből.

Folyamatos meteorzápor hullik a pályára - valami nagyon készül

Emellett pedig a meteor is fura hangokat ad ki, ha rácélzunk az égitestre.

Most mégis egy teljesen más teóriával tudunk szolgálni, ami alapból egy picit furcsának tűnhet, de ahogy olvassa az ember egyre inkább logikussá válik. A teória nem saját, hanem egy Justin McNeil nevű felhasználó Youtube kommentjéből csíptük el:

"Az nem egy meteor, hanem egy űrhajó. Erre mindenki hamarabb rájött volna, ha játszanának a Save The World-el is és meghallgatták volna a hangokat, miközben az új frissítéssel megérkezett quest line-t játsszák. Ha szeretnétek tudni az STW-ben is megtalálható ugyanez az objektum és folyamatosan próbál kommunikálni.

Ha tetszik a teóriám, akkor azt is elmondom nektek. Ez az egész nem ma történik meg, hanem a szezon végén és az STW quest sorozatában is hasonló dolgokat élhetünk majd át. Véleményem szerint Lucky Landing-re fog esni az égitest (az irónia kedvéért ugyanis Lucky Landing: Szerencsés érkezést jelent, ami ezúttal annyira nem lesz szerencsés a városnak) és az űrhajó fogja lecserélni a várost. Az egész terület csak a kínai újév kedvéért került be és simán elképzelhető, hogy űrlény tornyok fogják leváltani a mostani kinccsel gazdag épületeket. Megváltoztatná a tájképet és az új szezon egy friss pálya területtel érkezhetne meg. Ez pedig előkészíti az új battle passt, aminek a témája az űrlények lesznek, amit az űrhajósok hoztak a nyakunkra.

A következő szezon lehetne zombis, míg az azutáni poszt apokaliptikus, amihez a skinek is igazodnának. Ez pedig legalább a 6-7. szezonig egy logikus történetet adni, amihez nem kell magyarázkodni.

De komolyan, játszatok a Save the World-el is mert rengeteg apróság elkerüli a figyelmeteket, nézzétek meg az objektumot és a jeleket, amiket küld. Mindenki, aki pedig egy poszter miatt hiszi azt, hogy Tilted Towers-t fogják lerombolni az mutassa meg nekem, hogy hol látunk lézereket és űrlény hidakat, mert Tiltedben nincsenek ehhez hasonló dolgok. Ha poszterekről szeretnénk beszélni, akkor menjetek el a Flush Factory-ban található táncparkettre és miközben táncoltok nézzetek farkasszemet az űrlényes poszterrel a falon, aki végig titeket fog nézni."

Sajnos a kiemelt részről semmi információt nem találtam, de nézzetek be oda ti magatok is hátha rájöttök, hogy mire is gondolt itt a kommentelő. A teória alapból is logikus, de ha hozzáveszünk még egy ma reggel történt dolgot, akkor lehet rájöttünk a dolog nyitjára:

Ma reggel tweetelte ki ezt a képet az Epic Games, ahol egy vízum látható április 23-ára, mellé pedig azt írták, hogy a Battle Bus elindult, a cél pedig Kína. Természetesen a legvalószínűbb, hogy három nap múlva szeretnének nyitni a kínai piac felé a Tencent segítségével, de akár még Lucky Landinghez is köze lehet ennek a kis mézes madzagnak. Tilted Towesr elpusztulása egyre valószínűtlenebbnek tűnik, de nagyon úgy néz ki, hogy valami más eltűnik a pályáról és egy kis társaságot is kapunk a következő szezonra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!