"A nemrég bekerült bugfixek és újdonságok csak egy kis ízelítő abból, ami majd a jövőben jön"

Megérkezett a Dev Update #9 az Epic Games-től, ahol nem csak az égető problémákról beszéltek, hanem a közeljövő újdonságairól is.

Az Epic Games tegnap újabb dev update videót adott ki, ahol ezúttal Zack Estep mesélt arról, hogy mi vár ránk a jövőben és mi történt az elmúlt héten.

Természetesen össze is foglaltuk, hogy miket említett meg Estep:

Szerver leállások:

  • Április 12-én szinte egész nap borzalmasak voltak a szerver, sokszor egyáltalán nem tudtunk játszani aznap.
  • Ezen a héten kiadnak egy közleményt, hogy pontosan mi is történt, de bőszen elnézést kértek és részben ezért kaptuk a hétvégi dupla XP-t, a 20 csillagot és a skint is.

Komoly kárpótlást és egy hotfixet is kaptunk

Szinte egész nap problémák voltak a szerverekkel, így egy kis ajándékkal kedveskedik nekünk az Epic Games.

Fegyver váltás delay

  • A Sniperek és a Crossbow késleltetése kikerült, tehát visszaállt a 3.5 előtti helyzetbe.
  • A többi fegyver egyelőre marad, de kíváncsiak a visszajelzésekre, így megéri nekik szólni, ha valami nem tetszik belőle.
  • Maguk az animációk viszont hamarosan sokkal simábbak és jobbak lesznek.

Megérkezett az elmúlt hónapok legtartalmasabb frissítése

Wolfi | 18/04/11 10:45 Ezúttal nem csütörtökön, hanem szerdán érkezett meg a v3.5.0, amihez hozzá is szokhatunk, hiszen a jövőben már szerdánként tervezi kiadni a frissítéseket az Epic Games. Már korábban elárultak, hogy a patch tele lesz bugfixel, de most kiderült, hogy más érdekességek is vannak, ami az elmúlt időszak egyik legnagyobb foltozásává tette a 3.5-ös verziót.

Folyamatban lévő fejlesztések

  • Többet koncentrálnak majd a játék életminőségére a közeljövőben.
  • A nemrég bekerült frissítések, mint a kékkel jelzett barátságos trappek vagy a konzolos builder pro még csak egy kis ízelítő, hogy mi jön a következő hónapokban.
  • Hamarosan pedig érkezik egy Trello poszt, a hibákról, amit jövőhét szerdán/csütörtökön kijavítanak.

A Dev Update szerint a fejlesztői csapat még jobban belehúzott, mint eddig és mindent meghallgatnak, amit a játékosbázis gondol. Szomorú, de egyelőre páratlan munkát végez a fejlesztői cég, hiszen jelenleg egyik komolyabb játékosbázissal operáló játéknál sincs ilyen kommunikáció a devek és a közösség között. A következő frissítésben szinte minden bugot kijavítanak majd és számíthatunk egyéb meglepetésekre is, amik biztosan javítanak a játék összképén.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!