Köszönjük az adatbányászoknak: itt van, hogy mik lesznek az utolsó heti questek

Köszönjük az adatbányászoknak: itt van, hogy mik lesznek az utolsó heti questek

A szezon vége már szinte az ajtón kopogtat, mindössze 9 nap van hátra a zárásig, ebbe viszont még pont belefér egy újabb adag heti challenge.

A szezon vége rengeteg érdekességgel kecsegtet, az Epic Games igencsak felcsigázta a közösséget az égen felbukkanó jelenséggel, amiről már megannyi teória született. A legújabb szerint például nem is meteorról van szó, erről itt olvashattok bővebben.

A sokat emlegetett meteor lehet, hogy igazából egy űrhajó

Wolfi | 18/04/20 10:20 Sokaknak már egy picit túlrágott lehet ez a sztori, de be kell ismerni, hogy az Epic remekül csűri-csavarja a szálakat, amivel komoly történetet adott a Battle Royale mód mögé. Láthattuk, hogy az égitest egyre csak növekszik és egy meteorhoz hasonló csíkot húz maga mögött, erre engedett következtetni az is, hogy az elmúlt napokban még komoly meteoreső is aláhullott az égből.

Ám mielőtt megtudhatnánk az igazságot, még egy adag heti quest vár azokra, akiknek a BP-je még nem készült el. Lássuk is a listát:

  • Találj 7 ládát Fatal Fields-ben
  • Ossz ki 250 sebzést fejlövésekkel
  • Találj ládát 12 különböző nevű területen
  • Ejtőernyőzz végig a lebegő karikákon
  • Találd meg a csillagot a "Stone Circle", a "Wooden Bridge" és a "Red RV" között.
  • Ölj meg 10 ellenfelet
  • Ölj meg 3 ellenfelet Pleasant Parkban

A fejlesztőknek most is sikerült érdekes feladatokkal ellátniuk a heti kihívásokat, a karikák gyűjtése ereszkedés közben kimondottan izgalmasan hangzik. A szokásos csillag gyűjtögetésnél nem annyira nehéz kitalálni, hogy merre kell keresnünk, egyetlen területen van fahíd és sziklakör egymás közelében, de tekintettel azokra, akik maguk szeretnék megoldani a talányt, a videót csak ide kattintva érhetitek el.

Amire nagyobb energiát kell majd rászánni, az a 12 láda kinyitása különböző nevű területeken. Ehhez valószínűleg kelleni fog egy pár mérkőzés. Végül pedig ne feledkezzetek meg John Wick +1 küldetés sorozatáról sem, amivel a hozzátartozó exkluzív Glidert lehet megszerezni. Ezekhez is kell egy kis idő, mire a 7-ből 5-öt teljesítünk, szóval ne hagyjátok az utolsó pillanatra a Tier 100-as szintet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!